ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | Returret til 10/1-2021

Gaveæske - Butterfly Fun Pack - Playgro (4 dele)


Tilbudspris 199,00 kr Normalpris 249,00 kr
Udsolgt
SKU
9321104828088
Gaveæske med Blossom Butterfly sommerfugl - Butterfly Fun Pack - fra Playgro er en rigtig flot gaveæske eller barselsgave med 4 stykker sjove stykker aktivitetslegetøj med bidering til baby fra Playgro. Alt legetøj er i stimulerende farver og med forskellige strukturer og materialer, som optimalt stimulerer og udvikler alle babys sanser. Alt babylegetøj fra Playgro er uden BPA. Gaveæsken fra Playgro indeholder:
 • 1 Blossom Butterfly sommerfugl hængerangle. Kan hænges på autostol, aktivitetscenter, barnevogn mv. (sælges separat og koster i løssalg kr. 128)
 • 1 sommerfugl squeaker med sjove krøllede følehorn
 • 1 rangle med sjov form, masser af vedhæng i flotte farver og godt greb for baby
 • 1 bidering som ligger godt i babys hånd (2 huller til fingrene)
 • Blossom Butterfly sommerfugl fra Playgro har vedhæng af 4 sjove klaprende bideringe, store knitrende vinger, et lille spejl, store venlige øjne og små sjove og glatte tags. Et rigtig sød og sjov barnevognsrangle fra Playgro. Aktivitetslegetøj - Blossom Butterfly sommerfugl - fra Playgro har stor ring øverst og kan fastgøres til kalechen eller barnvognen, så der er styr på den. Blossom Butterfly sommerfugl normal pris er kr. 128,-.
  Australske Playgro er familiejet og har eksisteret siden 1992 og er en af de førende producenter af babylegetøj, plejeprodukter, udstyr til måltidet og produkter til barnets sikkerhed hjemme og på tur. Playgro sælger i dag deres produkter i mere end 93 lande.
  Specifikationer
  SKU9321104828088
  MærkePlaygro
  Alder0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr, 18 mdr_
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Gaveæske - Butterfly Fun Pack - Playgro (4 dele)
  Din bedømmelse
  Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.