Tryghedssele fra LittleLife - Grey (1-3 år)

LITTLELIFE
Udsolgt
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

10% rabat

Brug rabatkoden foraar10 ved kassen. Gælder hele sortimentet frem til den 24/4 kl 10:00.

✓ Frihed og Sikkerhed på Samme Tid!
Med disse børneseler kan du lade dit barn føle, at de bevæger sig frit, mens du stadig har fuld kontrol. De er så nemme at tage på med fastgørelserne på ryggen for besvær-fri iført.

✓ Letvægt og Fuldt Justerbar!
Selen er let og fuldt justerbar, så både du og dit barn er komfortable og befriet fra barnevogne. Det er den perfekte løsning for at give dit barn frihed til at udforske, mens du holder dem sikkert i nærheden.

Beskrivelse

✓ Bemærk til Forældre:
Sikkerhedssele er inkluderet. Det giver ekstra tryghed, når dit barn udforsker verden omkring dem.

✓ Gør Hverdagen Nemmere!
Med BabyGear.dk’s børneseler, bliver hverdagen lidt nemmere. Du behøver ikke bekymre dig om dit barns sikkerhed, når I er ude at gå. Dit barn kan frit udforske, og du kan slappe af, vide at de er sikre.

✓ Hurtig og Enkel at Bruge!
Med de enkle fastgørelser er selen hurtig at tage på og af, hvilket gør den ideel til travle dage. Det er den perfekte ledsager til små eventyrere, der er ivrige efter at udforske verden!

✓  Vægt 133g
✓ 1-3 år
✓  Sikkerhed: Complies with BS EN 13210:2004 and BS EN 71-3:1994 Safety Standards

✓ Køb Nu hos BabyGear.dk!
Find disse praktiske børneseler og mange andre produkter, der gør livet med små børn lidt lettere, på BabyGear.dk. Vi tilbyder kvalitetsprodukter, der er designet til at møde forældres behov og gøre hverdagen mere bekvem.

 

Specifikationer

Pris 178,00 kr.
SKU L10258
barcode 5031863102582
Mærke LittleLife

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Tryghedssele fra LittleLife - Grey (1-3 år)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99