ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Forhæng til Halvhøj seng og Køjeseng fra Hoppekids - Aeroplane

Se alle Sengeforhæng

Fra 589,00 kr
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
36-4951
Forhæng til Hoppekids senge. Flot deko Aeroplane forhæng der giver fatasien frit løb på børneværelset. Passer på halvhøj seng og Køjeseng.
  • Forhæng fra Hoppekids til halvhøj seng eller etageseng
  • Øko-tex 100 certificeret
  • Vask: 30 grader
  • Seng, madras, madrasbetræk, puder m.v. medfølger ikke, men kan tilkøbes

Hoppekids - Et valg med hjerte og sjæl. Sikkerheden - barnet skla være i de sikreste rammer, når barnet er på sit værelse. Vælg møbler, der er testet efter gældende standarder.

Fleksibilitet - Mange bliver overraskede over, hvor hurtigt barnets behov ændrer sig. Ved at vælge modulopbyggede børnemøbler er indretningen af værelset sikret flere år frem i tiden.

Holdbarhed - Børnemøbler skal til tider kunne tåle en hårdhændet behandling. Ved at vælge certificerede møbler er du sikker på, at holdbarheden er testet af uafhængige instanser.

Se med børnenes øjne - Et børneværelse er ikke bare et praktis rum. Det er et rum for leg og fantasi. vælg de farver og det design, som passer til dit barn her og nu. Du kan altid ændre det hen ad vejen...

Vælg trygheden - Det skal være trygt for barnet at udforske verden omkring sig. Ved at vælge svanemærkede børnemøbler får du solide, ufarlige materialder der ikke afgiver skadelige partikler.

Specifikationer
SKU36-4951
MærkeHoppekids
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Forhæng til Halvhøj seng og Køjeseng fra Hoppekids - Aeroplane
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.