Forhæng til barnevogn fra AddBaby® - Rød

ADDBABY
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 188,00 kr.
  122,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Forhæng til barnevognen fra AddBaby® - Sort, der beskytter i mod sne, vind og skarpt sollys - og skaber tryghed hos baby . Certificeret UV beskyttelse der reducerer 99,7% af solens skadelige stråler UVA og UVB (udført af svenske National Testing). Forhænget passer på alle barne-, klap og kombivogne. Den monteres nemt rundt om kalechen med ringe, hvilket gør det nemt at trække forhænget fra AddBaby® til side eller åbne helt. Forhænget fra AddBaby® er et godt alternativ til en stofble og klemmer.
  • Forhæng til barnevognen fra AddBaby® - Rød
  • Reducerer 99,7% af de skadelige UVA og UVB solstråler
  • Nem at sætte på barnevognen med medfølgende ringe
  • Kan bruges hele året rundt - sol, sne, regn, slud, blæst
  • En trendy løsning, der erstatter stofbleen med klemmer
  • 100 % bomuld
  • Kan vaskes ved 40 grader

Beskrivelse

Babynap elastikkant lægges hurtigt og enkelt omkring kalechens kant. Herefter lukkes velcrostropperne omkring vognens stel/håndtag i begge sider. Nu er Babynap klar til brug, og baby kan sove i fred og ro - afskræmet for sol, regn, blæst og sne. Succes for alle klapvogne! Certified UV-beskyttelse, som reducerer 99,7% af solens skadelige stråler UVA og UVB. (udført af National Testing), Tæppet vil passe de fleste biler på markedet, og ringene gør det nemt at trække eller åbne op. Beskytter effektivt mod solen og skabe et sikkert sovemiljø og afskærmet

Specifikationer

Pris 188,00 kr.
Mærke Addbaby
Varenummer 7350041192015
barcode 7350041192015

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Forhæng til barnevogn fra AddBaby® - Rød
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.