Forældre/baby duft-bånd fra Woombie - SoothieBands (4-pak)

WOOMBIE
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 138,00 kr.
  104,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Woombie SoothieBands fremmer forældre/barn-binding under adskillelse. Når forælderen har båret et SoothieBand i deres bh eller på kroppen indsamles feromoner, hudceller og endda rester af brystmælk fra ammende mødre. Alt sammen en kendt og betryggende duft.

SoothieBands anvendes på amerikanske børneafdelinger i håbet om at fremme psykosocial pleje og støtte prægningsprocessen under indlæggelse. Mor-barn-bindingen produceret af feromoner er en, der begynder i livmoderen og udføres, så længe både mor og barn er i live.

Mens mennesker generelt ikke uden videre indrømmer feromonernes arbejde i deres liv og ikke ønsker at indrømme nogen dyriske egenskaber, er det svært at bestride, at feromoner er lige så aktive i mennesker, som de er i ikke-mennesker.

Fra et spædbarn, der identificerer sin mors duft, da det kun er et par dage gammelt, til en ung, der identificerer en mor, han aldrig kendte, er feromoner konstant på arbejde i os alle.

Beskrivelse

Placer SoothieBands på mor og barn

Skal være i direkte kontakt med kroppen i 8-12 timer for at absorbere feromoner

Udskift dem hver 12-24 time

Kan hjælpe med at støtte mors mælkeproduktion

Specifikationer

Pris 138,00 kr.
Varenummer SoothieBands
barcode 859351006793
Mærke Woombie

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Forældre/baby duft-bånd fra Woombie - SoothieBands (4-pak)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.