Foodprocessor - Nutribaby Plus fra Babymoov - Creme

BABYMOOV
Udsolgt
  2.100,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Madmaskinen Nutribaby fra Babymoov er hvad mange travle danske børnefamilier har brug for. Allerede under graviditeten vil den være en stor hjælp til sund kost, da den nemt damper grønsager og fisk eller kylling.
Når man står med en baby, som skal have flaske, er den en kæmpe hjælp til at sørge for at flaskerne er steriliseret og mælken har den rigtige temperatur. Senere når man går over til mere fast føde, kan man dampe og blende babymad eller varme færdiglavet nemt og hurtigt. Altsammen gøres i samme maskine, man kan dog vælge at tage blenderdelen fra, hvis man synes den fylder for meget på køkkenbordet.
Alle processer (opvarming af sutteflasker, sterilisering af sutteflasker, dampkogning af mad, blending og optøning) foregår nemt og hygienisk samt på sundeste vis. Dampkogningen af maden sikre at alle vitaminer og mineraler bevares i maden, hvilket betyder sundere mad men også bedre smag. Det geniale er at den kan bruges fra fødsel (sutteflaske opvarmning/sterilisering) og til familiens tilberedning af grøntsager. Ligeledes praktisk til tilberedning af sunde og fedtfatttige aftensmåltider til 1 person.
Nutribaby madmaskine er den mest geniale all-round madmaskine, som jeg har set. Den kan bare det hele. Det smarte er, at man faktisk nemt kan bruge den "post-baby-tiden". Jeg har haft vores stående på bordet i mange år nu. Vi bruger den bla. til at koge æg. I vores familie foretrækker nogen blødkogte og andre hårdkogte æg; med Babymoovs Nutribaby kan man koge begge dele på samme tid. På det ene lag bliver de hårdkogte og på det andet lag blødkogte. Kogetiden er stort set den samme, som hvis man koger i en gryde (hvor man jo skal vente på at vandet koger inden action). Derudover anvender vi den stort set altid til grøntsager - både fra frost og friske. De smager så langt bedre, når de er dampkogt i madmaskinen. Blender funktionen bruger vi til tapenader, dip, sund chokolade mousse etc. Især i efteråret, hvor vi får tonsvis af æbler fra haven bliver der kogt rigtig meget æblegrød - så anvender vi også saften i opsamleren, som blendes sammen med mosen.
Den kan endvidere koge grød, lave dejen til pandekagerne eller cupcakes. Selv smoothies i den lette ende. Vær dog opmærksom på at blenderen er ikke til is-terninger eller frosne varer. Men frosne grønsager etc kan så først optøes i dampkoge funktionen.
Der følger et lækkert opskriftshæfte med danske opskrifter til babymad. Derudover kan der gratis downloades en app, hvori man kan tilføje egne præferencer, med et utal af opskrifter - og med skønne illustrede fotos.
Som med alle produkter fra Babymoov gives der også livstidsgaranti på denne vare. Læs mere om livstidsgaranti her.

Beskrivelse

Produktinformationer:
Kan optø, blende, varme maden/sutteflasker - både friske råvare og i glas
Dampkogning af grønsager, kylling, fisk osv.
Sterilisere sutter og sutteflasker
Gør display personligt idet du kan skifte farverne på layoutet
Ekstra stor beholder til dampkogning
Del madmaskinen i 2 og sæt evt blenderen i skabet
Tilberede separate fødevare på en sundere og nemmere måde
Kan varme 2 sutteflasker på én gang
Sterilisere 3 sutteflasker, sutter og låg m.m. på én gang
Nemt display (dansk quick guide medfølger)
Alarm funktioner ved færdig tilberedning eller tekniske problemer.
Udførlig dansk brugsanvisning og opskriftbog medfølger
Download gratis app med hundredvis af opskrifter
Livstidsgaranti

Specifikationer

Pris 2.100,00 kr.
Varenummer 2B-A001117
barcode 3661276146891
Mærke Babymoov
Farve Hvid
Materiale Kunststof, Silikone

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Foodprocessor - Nutribaby Plus fra Babymoov - Creme
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.