Sprøjte til medicin og væske fra Haakaa - Feeding Syringe

HAAKAA
Udsolgt
vejl. 64,00 kr.
  48,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

✓ Let at Give Medicin Med Haakaa Oral Feeding Sprøjten

Når din lille er syg, træt og gnaven, kan det være en udfordring at give medicin eller væske. Haakaa Oral Feeding Sprøjten gør det nemt og rent. Den er perfekt til at give mælk, flydende kost og større mængder medicin til babyer, især for tidligt fødte eller sarte småbørn.

✓ Sikker og Praktisk Design

Vores Oral Feeding Sprøjte er fremstillet af fødevaregodkendt silikone og ikke-giftigt PP, der er sikkert for din baby. Den er udstyret med dobbeltvinklede porte i brystvortespidsen, der fordeler væsken sidelæns ind i dit barns kinder i stedet for ned i halsen. Dette reducerer markant risikoen for kvælningsfare. Den bløde, sut-lignende brystvorte og skjold bidrager til en sikker og bekvem fodringsoplevelse.

✓ Giv Medicin Med Lethed

Haakaa Oral Feeding Sprøjten gør det til en simpel opgave at give medicin eller væske til din lille, uden besvær eller spild. Det er en pålidelig løsning, når dit barn har brug for pleje og behandling.

Beskrivelse

✓ Nem Fodring med Haakaa Oral Feeding Sprøjten

Når din lille er syg, træt og gnaven, kan det være en udfordring at give medicin eller væske. Haakaa Oral Feeding Sprøjten gør det nemt og rent. Den er perfekt til at give mælk, flydende kost og større mængder medicin til babyer, især for tidligt fødte eller sarte småbørn.

✓ Sikker og Praktisk Design

Haakaa Oral Feeding Sprøjten er fremstillet af fødevaregodkendt silikone og ikke-giftigt PP, der er sikkert for din baby. Den er udstyret med dobbeltvinklede porte i brystvortespidsen, der fordeler væsken sidelæns ind i dit barns kinder i stedet for ned i halsen. Dette reducerer markant risikoen for kvælningsfare. Den bløde, sut-lignende brystvorte og skjold bidrager til en sikker og bekvem fodringsoplevelse.

✓ Nem at Bruge og Rengøre

Haakaa Oral Feeding Sprøjten måler væsker i 5 ml intervaller og har en kapacitet på 10 ml, med en hættekapacitet på 20 ml. Den er nem at bruge ved at måle den korrekte dosis væske i sprøjten og langsomt skubbe stemplet, når din baby begynder at sutte. Efter brug er den let at rengøre ved håndvask i varmt sæbevand eller sterilisering i en dampsterilisator.

Bemærk: Haakaa Oral Sprøjten måler væsker i 5 ml intervaller og er måske ikke egnet til mindre doser medicin. Vær opmærksom på produktets tilstand, og udskift det, hvis det viser tegn på skader.

Specifikationer

Varenummer MHK024
Pris 64,00 kr.
Mærke Haakaa
barcode 9421904690363

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sprøjte til medicin og væske fra Haakaa - Feeding Syringe
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.