Flyverdragt fra Mikk-Line - Junior - Brun m. Bordeaux

- Fri Fragt over 198,-
Flyverdragt fra Mikk-Line i nylon, der har en mere mat coating end Oxford nylon. Det er samme look du finder hos mærker som Reima og Didriksons. Flyverdragt fra Mikk-Line der er både praktisk og i flot design og god pasform. Mikk-Line flyverdragt der er 100% vind-, vandtæt og åndbar. Mikk-Line flyverdragt med tapede sømme og testet til 8.000 i vandsøjletryk og 5000 i åndbarhed. Den har aftagelig hætte, reflekser, elastik ved håndleddene, justerbar elastik i taljen samt elastik og gummistropper ved anklerne. Flyverdragten lukkes med to lynlåse fortil. Lynlåsene er fra YKK. Nylon flyverdragt fra Mikk-Line med kuldebeskyttelse ned til -30 grader. Mikk-Line flyverdragt kan vaskes efter behov - husk at følge anvisningen. Generelt bør overtøj vaskes så lidt som muligt, da dette på sigt kan påvirke levetiden. Skal hængetørre.
  • Vindtæt og vandtæt (>8000 mm H2O)
  • Åndbar (>5000 g/m2/24h)
  • Smudsafvisende og nem at rengøre
  • Slidstærk og tapede syninger
  • Krølfri kvalitet
  • Refleks detaljer for høj synlighed
  • Maskinvaskes ved skåneprogram

Beskrivelse

Med Mikk-Line NYLONWEAR får de god bevægelsesfrihed i et ekstremt slidstærkt letvægtsmateriale, der samtidig beskytter dem mod vand og vind. Vores NYLONWEAR er smudsafvisende og krølmodstandsdygtig, hvilket gør dem nemme at holde pæne igennem lang tid med. NYLONWEAR kan selvfølgelig også maskinvaskes på skåneprogram, hvis det skulle blive nødvendigt.

Specifikationer

SKU 12500-476
Mærke Mikk-Line
Vaskeanvisning Vaskes ved 40 grader. Kan komme i tørreskab. Vask med vrangen ud. Bør ikke tørretumbles. Centrifuger ved lav hastighed. Vask med vaskemiddel til overtøj for at bevare jakkes tekniske kvaliteter bedst muligt. Anvend ikke skyllemiddel.