ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Flyverdragt fra Mikk-Line - Dob. lynlås - Pink (Testvinder)

Se alle Flyverdragter

Udsolgt
SKU
1100A-525-
Baby flyverdragt fra Mikk-Line der er både praktisk og i flot design og god pasform. Mikk-Line flyverdragt der er 100% vind-, vandtæt og åndbar. Oxford flyverdragt har tapede sømme og testet til 8.000 i vandsøjletryk og 5000 i åndbarhed. Oxford flyverdragt fra Mikk-Line er kåret af svenske Bäst-i-Test.se (det svenske alternativ til 'Tænk')som 'Bästa budgetväl' i 2013. Oxford flyverdragt fra Mikk-Line med praktiske detaljer som; aftagelig hætte, YKK-lynlås lommer, elastik ved ærmerne, gummistropper, synlige reflekser, folie isoleret sæde på numsen, der isolerer mod kulden, når barnet sidder på den kolde jord., tapede sømme og med super blød coating, så Oxford flyverdragt fra Mikk-Line er lækker at have på-. Flyverdragten lukkes med en dobbelte YKK-lynlåse fortil. Flyverdragten er testet til at holde dit barn varmt ned til minus 15C. Flyverdragt fra Mikk-Line der kanog tørres i tørreskab. Det anbefales at overtøj vaskes så lidt som muligt, da dette på sigt kan påvirke flyverdragtens levetid.
Oxford Snowsuit er blevet kåret som den bedste i en svensk test udført af bäst-i-test.se. Det bliver koldt i Sverige om vinteren. Rigtig koldt! Og når sneen smelter, bliver det vådt ...Det er altså ikke småting, de svenske børns flyverdragter udsættes for, og kravene til dem er meget høje. Testen blev foretaget over en hel vintersæson i en svensk ude-SFO. Her er børnene ude hele dagen, og deres tøj skal kunne holde til båderegn, sne, blæst, minusgrader og smeltevand. I testen deltog i alt 16 flyverdragter fra 13 forskellige producenter, heriblandt Mikk-Line Oxford Snowsuit. Alle testens flyverdragter blev testet af minimum 2 forskellige børn, og efterfølgende blev de bedømt af børnenes forældre. For at gøre sammenligningen af de forskellige dragter mere overskuelig, var de inddelt i 3 priskategorier: Budget, mellemklasse og premium. Den prisvenlige Oxford Snowsuit deltog i budget-kategorien – og vandt! GOD OG PRISVENLIG KVALITETSDRAGT Nedenstående er et uddrag af testgruppens rapport udarbejdet efter et års anvendelse: “Bedste flyverdragt i testens budgetklasse er Oxford Snowsuit fra danske Mikk-Line. Flyverdragten er meget åndbar og har tilmed den bedste vandtæthed af alle de testede modeller. Vandtætheden bevares endda efter maskinvask. Stoffet er også vindtæt, men bliver dog en smule stift ved meget lave temperaturer. Flyverdragten er meget let og har en god pasform, og den tillader derfor barnet at røre sig uhindret. Dragten holder barnet dejlig varm, og med et par ekstra lag tøj inden under, klarer den også stærk kulde. Alt i alt er Mikk-Lines Oxford Snowsuit en god og prisvenlig flyverdragt!”
Specifikationer
SKU1100A-525-
MærkeMikk-Line
VaskeanvisningVaskes ved 40 grader. Kan komme i tørreskab. Vask med vrangen ud. Bør ikke tørretumbles. Centrifuger ved lav hastighed. Vask med vaskemiddel til overtøj for at bevare jakkes tekniske kvaliteter bedst muligt. Anvend ikke skyllemiddel.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flyverdragt fra Mikk-Line - Dob. lynlås - Pink (Testvinder)
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.