Altid Gratis Fragt | Afsendes idag | 30 dages returret

Flyverdragt fra Didriksons - Migisi - Dark Lilac

Se alle Flyverdragter
Fra 637,00 kr 1.098,00 kr
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
501063-196
Bordeaux Migisi flyverdragt fra svenske Didriksons (afløser for Theron), der har vundet utallige tests gennem de senere år og er en flyverdragt med meget høj slidstyrke. Nu med ny forbedret - mere lækker og blød - pelskrave og et mere enkelt ensfarvet look - men samme høje kvalitet og smarte features. Migisi bygger videre på mange års erfaringer med flyverdragter hos svenske Didriksons. Didriksons Migisi har en unik pasform og har forstærkninger på knæ og bag, ligesom syningerne på indersiden af benet er flyttet frem for at mindske slid og øge holdbarheden. Theron flyverdragt fra Didriksons er super sikker med aftagelig hætte og med reflekser på arme og ben samt kraftige YKK lynlåse. Migisi flyverdragt er fremstillet af Oxford nylon med vandtæt, vandskyende og åndbar coating. Theron flyverdragt har tapede sømme og fiberfyld, hvilket gør at dragten er vind, vandtæt og dejlig varm Didriksons Migisi flyverdragt er med Extended Size system, så flyverdragten kan udvides en størrelse i ærmer og ben. Indvendigt er der en rød tråd, som kan fjernes hvorved ærme og benlængde øges med fire centimeter. På den måde kan tøjet vokse med barnet, så det kan passe hele sæsonen - og måske endda også den næste. Migisi flyverdragt fra Didriksons kan justeres i livet og ved benene, så den kan tilpasses barnets facon. Benene har vind- og snefang og har anti-skrid bånd på indersiden. Hætten på Migisi justerbar og den syntetiske pelskant kan tages af. Lynlåsen er gemt bag en bred vindflap med hagebeskytter. Ærmerne har vindfang med tommelfingerhuller, og de kan justeres med en Velcro-strop. De har også stropper til at fæste sikkerhedsstroppen fra visse handsker i.
  • Didriksons Migisi flyverdragt der er testet til et vandsøjletryk på 5.000 (2.000 mm efter 3 vaske), og åndbarhed på 4000g/m2/24 h. Flyverdragt med tapede sømme over alt
  • Sikker flyverdagt med mange gode og synlige reflekser samt aftagelig hætte og isolerende fiberfor
  • Justerbare og solide støvlestropper
  • Indvendig justerbar elastik i livet hvilket giver god pasform, så flyverdragten ikke sidder og poser for meget
  • Vindfang med tommelhuller i ærmerne
NB! DIDRIKSONS ER STORT I STØRRELSEN Link til vejledende størrelsesguide: http://www.didriksons.com/article.asp?c=1&aTabIndex=4&cmd=guide&sizeId=-1&typeId=-1&usageId=-1&systemId=-1 Didriksons blev grundlagt i 1913 af Julius og Hanna Didrikson, der startede produktionen af ​​olietøj i Grundsund, Sverige. Her på kanten af ​​den vestlige kyst, hvor Sverige møder havet, var der et konstant behov fra den lokale fiskeindustri. For løbende at kunne forbedre produktet, var det vigtigt at være tæt på brugerne. Didriksons går over til beklædning lavet af gummimateriale i 1930. Den største gennembrud kom i 1947, da svejsemaskinen blev opfundet, der havde evnen til at gøre tøjet vandtæt. De første polyurethanmaterialer blev udviklet i 1981, og det begyndte de store volumen salg til almindelige forbrugere. Omkring samme tid skete der en revolutionerende udvikling i regntøj lavet af åndbare materialer. Didriksons er stadig førende på markedet for funktionelle tøj. Kunderne omfatter jægere, golfspillere, aktive mennesker og fiskere, men mere af rekreative fiskeri art med behov for moderne funktionelle tøj.
Specifikationer
SKU501063-196
MærkeDidriksons
VaskeanvisningDet anbefales at anvende vaskemidel og imprægnering til alt beklædning for at opretholde samme vandtæthed og smudsafvisning som da varen var ny.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flyverdragt fra Didriksons - Migisi - Dark Lilac
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.