Flyverdragt fra Didriksons - Coso - Black

- Fri Fragt over 198,-
Coso baby flyverdragt fra svenske Didriksons der har vundet utallige tests gennem de senere år og er en flyverdragt med meget høj slidstyrke. Didriksons Coso flyverdragt er en varm foret, vind-, vandtæt og åndbar flyverdragt i absolut topkvalitet med dobbelt lynlås. Coso flyverdragt har tapede sømme og fiberfyld, hvilket gør at dragten er vind, vandtæt og dejlig varm. Coso har ekstra forstærkninger på knæ og bagdel hvilket er ekstra vigtigt for en baby flyverdragt Coso fra Didriksons har vandsøjletryk: 5000 mm (2000 mm efter vask 3 gange). Tøj betrages som 100% vandtæt, når vandsøjletrykket ligger over 3.000. Flyverdragt fra Didriksons i meget slidstærkt materiale og Didriksons gør utrolig meget i at gennemteste deres produkter. Didriksons anbefales bl.a. af skovbørnehaver, da barnet holdes tørt og varm hele vintersæsonen, også ved meget lave minusgrader. Flyverdragt Coso fra Didriksons er en vinterflyverdragt til baby med to gennemgående frontlynlåse, der gør det let at give flyverdragten af og på.
  • Didriksons Coso flyverdragt der er testet til et vandsøjletryk på 5.000 mm, og åndbarhed på 4000g/m2/24 h. Flyverdragt med tapede sømme over alt
  • Aftagelig og justerbar hætte, som yderligere kan justeres i hovedåbningen - pelskanten kan tages af
  • Dobbelt lynlåslukning fra hals til ben - let at få af og på - justerbare håndled
  • Justerbar og aftagelig strop under foden
  • Reflekser på ryggen, hætte, ben og skuldre
  • Snefang og velcrojustering i benet samt brede ribkanter på ærmerne med vindfang
  • Navnemærkat med mulighed for at skrive barnets navn indvendigt i dragten

Beskrivelse

NB! DIDRIKSONS ER STORT I STØRRELSEN Link til vejledende størrelsesguide: http://www.didriksons.com/article.asp?c=1&aTabIndex=4&cmd=guide&sizeId=-1&typeId=-1&usageId=-1&systemId=-1 Didriksons blev grundlagt i 1913 af Julius og Hanna Didrikson, der startede produktionen af ​​olietøj i Grundsund, Sverige. Her på kanten af ​​den vestlige kyst, hvor Sverige møder havet, var der et konstant behov fra den lokale fiskeindustri. For løbende at kunne forbedre produktet, var det vigtigt at være tæt på brugerne. Didriksons går over til beklædning lavet af gummimateriale i 1930. Den største gennembrud kom i 1947, da svejsemaskinen blev opfundet, der havde evnen til at gøre tøjet vandtæt. De første polyurethanmaterialer blev udviklet i 1981, og det begyndte de store volumen salg til almindelige forbrugere. Omkring samme tid skete der en revolutionerende udvikling i regntøj lavet af åndbare materialer. Didriksons er stadig førende på markedet for funktionelle tøj. Kunderne omfatter jægere, golfspillere, aktive mennesker og fiskere, men mere af rekreative fiskeri art med behov for moderne funktionelle tøj.

Specifikationer

SKU 500394-060-
Mærke Didriksons
Vaskeanvisning Det anbefales at anvende vaskemidel og imprægnering til alt beklædning for at opretholde samme vandtæthed og smudsafvisning som da varen var ny.