Altid Gratis Fragt | Afsendes idag | 30 dages returret

Flyverdragt fra Didriksons - Björnen i Stone Green

Se alle Flyverdragter
Bedømmelse:
70% of 100
Fra 637,00 kr 1.098,00 kr
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
501452-159
Björnen flyverdragt fra Didriksons er en klassisk Didriksons flyverdragt i 100% vind- og vandtæt materiale med tapede sømme - perfekt til kolde efterårs- og vinterdage (vandsøjletryk på 10.000). Den har to rummelige frontlommer og en mindre brystlomme. Stoffet er åndbart og har en PFC-fri vandafvisende finish, plus gennemgående refleksdetaljer der giver synlighed hele vejen rundt. Hætten kan indstilles og nemt tages af og sætte på igen. Langs åbningen er der en aftagelig kant i imiteret pels. Björnen har central lynlås med beskyttende storm klappe og en høj krave der beskytter mod kold vind. Firgursyet snit hvor talje, manchetter og ben kan justeres så flyverdragten får optimal pasform. PFC-fri vandafvisende finish.
Flyverdragt fra Didriksons mærket med Didriksons Storm System. Dvs. den er specielt udviklet til særligt hårdt vejr. Skalstoffet er 100% vandtæt, og alle sømme er forseglet af tape og / eller svejsning. STORM SYSTEM produkterne giver ekstra beskyttelse og de er designet til at holde dig tør og varm under alle vejrforhold. NB! Flyverdragten er med "Extendable Size" og kan udvides en størrelse ved at klippe de anviste syninger op på ærmer og ben.
Specifikationer
SKU501452-159
MærkeDidriksons
VaskeanvisningDet anbefales at anvende vaskemidel og imprægnering til alt beklædning for at opretholde samme vandtæthed og smudsafvisning som da varen var ny.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flyverdragt fra Didriksons - Björnen i Stone Green
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.