Flydejakke - Konfidence Jacket - Navy/Blue Palm

Lagervare - afsendes i dag kl 16
Fra 298,00 kr
Flyde jakke fra Konfidence. En Konfidence flyde vest er topsikker og øger dit barns komfort og sikkerhed i vandet. Flyde jakken giver sikker og naturlig opdrift i vandet. Flydejakken har Adjustable Buoyancy System "ABS" (justerbart opdriftssystem), som giver barnet en naturlig og tryg opdrift, hvilket er godt, når barnet skal lære at svømme. Selv små børn kommer til at svømme som små fisk i vandet med en flydejakke på. Flydejakken er gul bagpå, hvilket giver stor synlighed ved og i vandet. Flydevesten har 8 indvendige kork bjælker, der kan tages ud, så flydejakkens opdrift passer perfekt til barnets størrelse, behov og evner (udførlig vejledning følger med). Med en Konfidence flydejakke får dit barn fuld bevægefrihed for armene samtidig med, at barnet ligger i den helt korrekte svømmeposition. Flydevestens størrelse kan tilpasses i takt med at barnet bliver mere sikker i vandet og når barnet vokser og har brug for mere plads i flyde vesten uden at det går ud over sikkerheden. Flydejakken er i blød og smidig neopren (samme materiale som våddragter) med et slidstærkt lag af nylon på begge sider, robuste syninger og stærk YKK lynlås.
  • En flydevest øger komfort og sikkerhed i vandet og beskytter mod solen (SPF 50+)
  • Robust YKK lynlås der lukkes inde med velcro så barnet ikke kan åbne den - lynlåsbeskytter sikrer at lynlåsen ikke generer barnets hud
  • Kork bjælkerne kan fjernes fra flydejakken - effektiv justering af opdriften

Samme mærke

Badesko fra Konfidence - Paddlers - Marine
Neopren body fra Konfidence - BabyWarma - Strawberry
Baby badebukser fra Konfidence - one size fits all - Pink Flowers
Ble badebukser fra Konfidence - NeoNappy - Polka Dot
Våddragt fra Konfidence - Shortie Wetsuit - Pink
Neopren pusleunderlag fra Konfidence XL - Roll & Go
Baby badebukser fra Konfidence - one size fits all - Pink Polka Dot
Våddragt fra Konfidence - Shortie Wetsuit - Blå
Ble badebukser fra Konfidence - NeoNappy - Clownfish
Badesko fra Konfidence - Paddlers - Pink
Flydejakke - Konfidence Jacket - Hamptons Navy Stripe
Ble badebukser fra Konfidence - NeoNappy - Fuchsia
Størrelsesguide: 18-36 mdr: op til 20 kg - brystmål op til 56 cm 4-5 år: op til 25 kg - brystmål op til 61 cm 6-7 år: op til 30 kg - brystmål op til 66 cm Du skal sikre, at barnet har den optimale opdrift. Det rigtige niveau er, når barnet er på samme niveau som du, når du træder vande, hvor vandet er omkring skuldrene - ellers ligger barnet ustabilt eller tipper i vandet. Du kan justere opdriften ved ganske enkelt at fjerne nogle af kork bjælkerne fra lommerne i Float Jacket flyde vesten. Når barnet er på det rigtige niveau, vil barnet være i stand til at styre sin opdrift med lethed. Du fjerner nemt kork bjælkerne fra flyde jakken ved at tage dem ud fra lommerne i Float Jacket vesten. Hvis du for eksempel skal fjerne 2 kork bjælker og flyde jakken sidder godt (ikke for stramt eller løst) , fjerner du en fra hver side. Om Konfidence: Engelske Konfidence er familieejet og har eksisteret siden 1998. Konfidence specialiserer sig i badetøj i neopren, flydejakker, svømmeudstyr og baby badebleer.
Specifikationer
SKUKJ14-B
MærkeKonfidence
VaskeanvisningHåndvaskes i koldt vand. Vask evt. med sæbespåner hvis særlig rengøring er nødvendig
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flydejakke - Konfidence Jacket - Navy/Blue Palm
Din bedømmelse