Fleece trøje fra Reima - Cory - Navy

- Fri Fragt over 198,-
Fleece trøje Cory fra Reima er en sporty fleecetrøje. Let og blød fleece jakke fra Reima, der er perfekt til overgang fra og til de varmere måneder eller under regnjakken eller skaljakken, som en let jakke til leg udenfor eller som ekstra overtøj i vuggestuen, børnehaven eller skolen. Cory fra Reima er en blød, varm fleecejakke, der kan fastsættes som for i en flyverdragt med Play Layers-trykknapper. Fleece jakken fra Reima er hurtigt tørrende, åndbart og varmeisolerende, samt meget nem at vedligeholde og vaske; den tørrer lynhurtigt. En fleece trøje er et uundværligt tilbehør til børn, da den er nem at tage af og på, god at lege i og holder barnet varmt. På mange måder minder fleece om uld, da fleece har rigtig gode isoleringsegenskaber pga. dens høje luftindhold (kun luft kan varmeisolere).
  • Fremragende varmt letvægtsstof
  • Varm fleecejakke, kan fastgøres i Play Layers®-kompatibelt overtøj
  • Lynlås i fuld længde med hagebeskyttelse
  • Fleece trøje fra Reima® i blødt, varmt og komfortabelt materiale
  • Tørrer hurtigt efter vask
  • Formet kant bagpå for maksimal dækning
  • Tynde, flade sømme for ekstra komfort, gnaver ikke
  • Fleece jakken kan bruges hele året rundt
  • Fleece trøjen fra Reima er let og meget behagelig at have på
  • Reima Tief fleece jakken er med lynlås - nem at tage på og af

Beskrivelse

Reimas overtøj er et af de bedste og mest funktionelle mærker på markedet. Overtøjet er meget let og produceret i et materiale der har en super lækker og blød overflade. Størrelsesguide: Se måleskema under billederne. Reima® -modeller er dimensioneret efter børnenes størrelse (størrelse 104 = 104 cm) med plads til at vokse i én sæson! Det betyder, at modeller, der købes om efteråret bør passe fint vinteren igennem. En flyverdragt passer perfekt, når der stadig er luft i ryggen, når barnet sidder på hug. Ærmerne har en passende længde, når håndleddet ikke blottes, når barnet løfter hænderne i vejret. Barnets kropsbygning er en afgørende faktor, når man skal vælge en størrelse med plads til at vokse. Børn føler sig tilpas og sikre i tøj, der har den rigtige størrelse. Tætsiddende kan virke hæmmende, når børn leger og klatrer. Det kan også være vanskeligt at bevæge sig i tøj, der er for langt og sidder løst, og børnene kan risikere at hænge fast.Overtøj skal sidde tilpas løst, så der er plads til et passende antal mellemlag og luft til isolering. Tøj, der sidder for tæt til kroppen, giver ikke god varme. Pleje: Følg den angivne vasketemperatur. Vaskes separat på vrangen. Luk lynlåse og velcrobånd. Anvend vaskemiddel uden blegemiddel. Anvend ikke skyllemiddel. Kan tørres i tørretumbler eller tørreskab (maks. 40 °C). Tages ud af maskinen, når programmet er færdigt for at undgå farveforandringer.

Specifikationer

SKU 516073-6980-
Mærke Reima
Vaskeanvisning Kan vaskes ved 40 grader. Vaskes separat på vrangen. Anvend ikke skyllemiddel. Tørres ved stuetemperatur.