Baby fleece wrap fra Kaiser - Coo Coon - Kiwi

KAISER
Udsolgt
vejl. 368,00 kr.
  276,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Coo Coon fleece pose fra Kaiser. Blød og varm fleecepose, som er vand- og smuds afvisende, fra det tyske kvalitetsmærke Kaiser®. Øko-tex kørepose til din baby, som beskytter og holder barnet varmt, når det f.eks. skal til og fra bilen og det er koldt, regner eller sneer uden for. Fleece posen er med ABS anti-skrid belægning og har special-designede åbninger i posen, som passer til selerne fra klapvogne, barnevogne og autostole (tre- og fempunktssele). Det gør den ideel på ture i bil og klap- og barnevogne, da dit barn kan spændes mere sikkert fast, end hvis det sat i flyverdragt eller andet stort udetøj. Og så giver en Coo Coon dit barn mere bevægefrihed end en flyverdragt, hvilket kan være meget generende og varmt for et lille barn. Coo Coon fleeceposen er nem at åbne og lukke og har rigtig god pasform. På den måde kan du nemt åbne fleece posen uden at vække dit sovende barn. Du kan også uden problemer lade dit barn sove videre inden for. Og så kan du nemt åbne fleece posen, når din bil er blevet varm, men ellers lade dit barn sidde i posen under bilturen uden at skulle være bange for, at det får det for varmt.
  • Lækker varm og blød fleece pose fra tyske Kaiser
  • Coo Coon kørepose i flot farve og lækkert design og i Øko tex materiale
  • Fleecepose er et godt alternativ til flyverdragt i bil eller klapvogn
  • Vand- og smudsafvisende kørepose med super blødt lyserødt fleece foer
  • ABS anti-skrid belægning og udgang til 3 og 5 punkt seler - sikkert fastspændt
  • Fleece posen kan nemt åbnes, så temperaturen kan tilpasses indeklima
  • Effektiv ned til ca minus 7 grader - husk altid selv at kontrollere at barnet er korrekt påklædt
  • Klapvognsposen egner til børn i alderen 0 - 6 mdr.

Beskrivelse

Tyske Kaiser har i over 30 år prisvindende produkter til børn, der lever op til den højeste standard for sikkerhed. Med en kørepose fra Kaiser får du en rigtig lækker kørepose til en rigtig god pris. ?

Specifikationer

Pris 368,00 kr.
Varenummer 4011863636530
barcode 4011863636530
Mærke Kaiser
Farve Grøn
Vaskeanvisning Vaskes ved 40 grader (må ikke stryges, klorbleges, tørretumbles eller centrifugeres)

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Baby fleece wrap fra Kaiser - Coo Coon - Kiwi
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Special Price 42,00 kr. Regular Price 64,00 kr.