Fleece jakke fra Spotty Otter® - Åndbar Polartec® - Rød

SPOTTY OTTER
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Spotty Otter® overtøj til børn er ganske enkelt noget af det ultimativt bedste overtøj til børn man kan få. Spotty Otter®har specialiseret sig i at lave teknisk til børn og er i dag et af de førende mærker i UK inden for kategorien. Her taler vi teknisk overtøj i absolut bedste kvalitet, som ikke kun giver ultimativ beskyttelse mod regn og vind, men også er i lækkert design. Fleece jakke med hætte fra Spotty Otter® i super varmt og åndbart Polartec® 200 g fleece materiale, som passer perfekt til Spotty Otter® jakken - og til meget andet. Fleece jakken fra Spotty Otter® er i super blød og let kraftig velour, så den fnugger hverken yderst eller inderst - og så er den bare usædvanlig lækker, blød og varm! Polartec® materiale karakteriseres ved at det holder barnet varmt uden at det vejer ret meget, at det er særdeles åndbart, at det tørrer meget hurtigt og er særdeles slidstærkt. Fibrene i en Polartec® fleece holder på kropsvarmen samtidig med, at det er meget åndbart, så barnet føler sig dejlig varm uden at blive fugtig på grund af sved. Mere kan man ikke ønske af en fleece.
  • Fleece jakke med hætte fra Spotty Otter® - Rød
  • Fleece jakke i super blødt, varmt og åndbart Polartec® materiale
  • Polartec® - varm, letvægt, meget åndbar, hurtigttørrende, robust
  • Fleece jakken passer perfekt til alle Spotty Otter® jakker - og meget andet
  • Dobbelt lag fleece som ikke fnugger hverken yderst eller inderst
  • Usædvanlig lækker og blød fleece jakke, som næsten intet vejer
  • Spotty Otter® fleece jakken har stærk YKK lynlås der er skjult
  • Spotty Otter® fleece jakken kan vaskes i maskine

Beskrivelse

Engelske Spotty Otter® er kendt for at lave overtøj efter layer (lag-på-lag) princippet tøj til børn - og kun til børn - i absolut højeste kvalitet. Derfor er de bare rigtig gode til det. Det er top-notch outdoor gear i virkelig lækkert og cool design, udviklet efter parolen ''High on Function. High on Fun". Spotty Otter® laver overtøj i den høje kvalitet, man kan forvente af high performance overtøj - meget vandtæt og meget åndbart og med limede sømme.

Specifikationer

SKU spotty_fleece_roed
Mærke Spotty Otter
Vaskeanvisning Kan vaskes i maskine. Følg vaskeanvisningen nøje for at beskytte tøjet bedst muligt, så det bevarer sine tekniske egenskaber.
Farve Rød
Materiale Kunststof

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Fleece jakke fra Spotty Otter® - Åndbar Polartec® - Rød
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99