Fleece jakke fra Spotty Otter® - Åndbar Polartec® - Rød

- Fri Fragt over 198,-
Spotty Otter® overtøj til børn er ganske enkelt noget af det ultimativt bedste overtøj til børn man kan få. Spotty Otter®har specialiseret sig i at lave teknisk til børn og er i dag et af de førende mærker i UK inden for kategorien. Her taler vi teknisk overtøj i absolut bedste kvalitet, som ikke kun giver ultimativ beskyttelse mod regn og vind, men også er i lækkert design. Fleece jakke med hætte fra Spotty Otter® i super varmt og åndbart Polartec® 200 g fleece materiale, som passer perfekt til Spotty Otter® jakken - og til meget andet. Fleece jakken fra Spotty Otter® er i super blød og let kraftig velour, så den fnugger hverken yderst eller inderst - og så er den bare usædvanlig lækker, blød og varm! Polartec® materiale karakteriseres ved at det holder barnet varmt uden at det vejer ret meget, at det er særdeles åndbart, at det tørrer meget hurtigt og er særdeles slidstærkt. Fibrene i en Polartec® fleece holder på kropsvarmen samtidig med, at det er meget åndbart, så barnet føler sig dejlig varm uden at blive fugtig på grund af sved. Mere kan man ikke ønske af en fleece.
  • Fleece jakke med hætte fra Spotty Otter® - Rød
  • Fleece jakke i super blødt, varmt og åndbart Polartec® materiale
  • Polartec® - varm, letvægt, meget åndbar, hurtigttørrende, robust
  • Fleece jakken passer perfekt til alle Spotty Otter® jakker - og meget andet
  • Dobbelt lag fleece som ikke fnugger hverken yderst eller inderst
  • Usædvanlig lækker og blød fleece jakke, som næsten intet vejer
  • Spotty Otter® fleece jakken har stærk YKK lynlås der er skjult
  • Spotty Otter® fleece jakken kan vaskes i maskine

Beskrivelse

Engelske Spotty Otter® er kendt for at lave overtøj efter layer (lag-på-lag) princippet tøj til børn - og kun til børn - i absolut højeste kvalitet. Derfor er de bare rigtig gode til det. Det er top-notch outdoor gear i virkelig lækkert og cool design, udviklet efter parolen ''High on Function. High on Fun". Spotty Otter® laver overtøj i den høje kvalitet, man kan forvente af high performance overtøj - meget vandtæt og meget åndbart og med limede sømme.

Specifikationer

SKU spotty_fleece_roed
Mærke Spotty Otter
Vaskeanvisning Kan vaskes i maskine. Følg vaskeanvisningen nøje for at beskytte tøjet bedst muligt, så det bevarer sine tekniske egenskaber.