Flaskevarmer til bilen fra Diono - Warm'n Go™

DIONO
Udsolgt
  198,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Der er næsten ikke noget mere stressende end en baby, der græder af sult. Men det behøver ikke være sådan! Løsningen kan være en flaskevarmer til bilen eller båden fra Diono - Warm ’n Go. Babymad varmer fra Diono er suveræn at have med i bilen eller på båden til opvarmning af sutteflasker og babymad på glas. Du sætter ganske enkelt flaskevarmeren i cigarstikket i bilen og vupti - babymaden er klart på få minutter. Flaskevarmeren til bilen fylder næsten intet og er derfor super handy at have liggende i tasken eller i handskerummet i bilen. Med en babymad varmer fra Diono bliver det ikke nemmere at lave mad til din baby på turen. Babymad varmeren er lavet i neopren - som dykkerdragter - som er meget elastisk. Derfor passer flaskevarmeren til de fleste typer sutteflasker og glas med babymad.
  • Flaskevarmer til bilen fra Diono - Warm'n Go
  • Belønnet med Top Choice Award af Creative Child Magazine i 2009
  • Varm mad på få minutter - og meget mindre stress!
  • Flaskevarmeren tilsluttes nemt cigarstikket på bilen
  • Meget elastisk neopren - passer til de fleste flaske- og glasstørrelser
  • Babymad varmeren fylder næsten intet i tasken eller handskerummet
  • Lys viser når flaskevarmeren er tændt
  • Babymad varmeren stilles i kopholder eller hænges på instrumentbrættet
  • Flaske følger ikke med
Beskrivelse
Flaskevarmer til bilen eller båden til opvarmning af babymad. Få mere fleksibilitet og frihed ved at kunne opvarme mad til baby på farten. Ikke mere stress på grund af bilkøer eller aftaler, som ikke passer ind i babys spiserytme - nu kan du blæse og have mel i munden med en babymad varmer fra Sunshine Kids
Specifikationer
Pris 198,00 kr.
Mærke Diono
SKU 0677726101900
barcode 677726401901
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Flaskevarmer til bilen fra Diono - Warm'n Go™
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.