Flaskesutter fra Avent Natural - New Born - NY (0m+)

Udsolgt
- Fri Fragt over 198,-

2-pak Philips Avent NATUTAL 100% BPA-fri sut, hvor din baby selv kontrollerer mælkestrømmen, hvilket er med til at forhindre, at babyen spiser for meget og gylper. Philips Avent NATUTAL 2 stk ekstra bløde sutter til nyfødte. Gennemløbshastighed: Med gennemløb til nyfødte (Flow 1) Philips Avent NATUTAL Flaskesut er nyskabende, da den giver et naturligt greb på grund af den store og brede brystformede sut, som fremmer et naturligt greb, der minder om grebet om et bryst, så det bliver nemt for dit barn både at blive ammet og få sutteflaske..

Philips Avent tilbyder fire forskellige gennemstrømningshastigheder for at holde trit med barnets vækst. Husk, at aldersindikationer er cirkaangivelser, da babyer udvikler sig forskelligt. 

Beskrivelse

Philips Avent NATUTAL Sutteflaske PP 260 ml (2 stk), der kan anvendes fra barnet er 1 måned. Philips Avent NATUTAL sutteflaske er et nyskabende produkt, der gør det nemt og mere naturligt at kombinere amning og madning med sutteflaske. Sutteflasken kommer med 2 stk. Avent Natural flaskesut med langsom (slow) gennemstrømning (2 huller).

Specifikationer

SKU AVT-FED25-NB
Pris 83,00 kr.
Mærke Philips Avent
barcode 8710103868095
Alder 0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr