Hængevugge i økologisk bomuld fra Nonomo - Mikrofiber madras - Natur

Sendes om 4-6 dage
- Fri Fragt over 198,-
En Nonomo hængevugge er en fleksibel, ergonomisk og effektiv soveløsning nat og dag. En hængevugge kan hjælpe selv meget urolige børn vil opleve afslappelse og tryghed, da en hængevugge skaber bevægelser, som minder om tiden i mors mave. Baby Hængekøje - premium er lavet af 100% naturlig økologisk bomuld og tværpinden er lavet af FSC-certificeret træ. Kommer med microfiber madras der kan vaskes i maskine i tilfælde af uheld. En Nonomo hængevugge luller barnet i søvn og er rigtig god til at vugge og berolige baby og kan hjælpe med at lindrer kolik. Når baby sover, hjælper fjedervuggen din baby med at sove længere tid ad gangen, da den mindste bevægelse sætter vuggen i bevægelser og hjælper din baby med at sove videre. Nonomo hængevugge er en ergonomisk og sikker soveløsning der understøtter en hensigtsmæssig udvikling af din babys rygsøjle. Af samme grund anbefales en fjerdevugge af jordemødre En Nonomo hængevugge kan bruges helt op til når barnet når 15 kg. (eller ca. 2,5 år). Nonomo fjedervugge vejer kun få kilo og er derfor nem at tage med på weekend eller udflugter. Nonomo babyhængekøje hænges op på mange måder. Kommer med 1 loftbefastigelsessæt. Der behøves kun flere loftbefastigelsessæt, hvis fjedervuggen skal hænge forskellige steder (fx soveværelse, køkken, stue). Tilkøb af karmbeslag gør Nonomo fjedervugge til en praktisk rejseseng. Madras i 100% ren uld har en helbredende virkning og forhindrer overophedning. Nonomo er ikke kemisk behandlet og uden forurenende stoffer i produkterne Nonomo er er en sikker babyhængekøje og der er ekstra sikringer på ophængene, stabiliserende sikring så vuggen ikke kommer ud af balance og høje kanter, så barnet ikke risikerer at falde ud. Husk dog altid at overholde sikkerhedsanbefalingerne, som medfølger i instruktionen. Nonomo hængekøje kan vaskes ved 30 grader. Det ubehandlede bomuld kan krympe op til 10% ved første vask

Beskrivelse

Hvad gør NONOMO® Baby Hængevugge så speciel?
– Kan bruges i alderen 0-2,5 år (0-15 kg)
– Hvis dit barn har svært ved at falde i søvn, vil NONOMO® hængevuggen hjælpe på en naturlig måde ved at rokke dit barn op og ned, ligesom i mors mave.
– NONOMO® er formet ergonomisk, på denne måde fordeles barnets vægt jævnt og giver barnets ryg en sund og buet form. Dette aflaster noget af presset på halebenet og forhindre barnets hoved i at blive fladt.
– Med dens praktiske bærepose er hængevuggen let at transportere og kan bruges som en rejseseng på ferie eller ved besøg hos venner og familie.
– Jordemødre og terapeuter anbefaler hængevuggen til babyer , der lider af kolik og overdrevent grædende babyer .
– Baby Hængekøje – premium er lavet af 100% økologisk bomuld og tværpinden er lavet af FSC-certificeret træ.
– Sikkerhedssnore ved tværpinden forhindre NONOMO Baby Hammock at falde sammen.
– Alle metaldele er produceret i Tyskland, og alle tekstiler er produceret i Tyrkiet.
– Knapper på enden af vuggen, forhindre dit barn i at glide ud.
– Hængevuggen og madrassen i microfiber kan vaskes ved 30 grader.
– Kæde og loftskrog medfølger
– Stativ og karmbeslag kan købes separat (medfølger ikke).

Specifikationer

SKU 1211-11
Pris 1.299,00 kr.
Mærke Nonomo
barcode 4251243304462
Alder 0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr, 18 mdr_, 2 år
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Hængevugge i økologisk bomuld fra Nonomo - Mikrofiber madras - Natur
Din bedømmelse:
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.