Fisk fra bObles - Winther sky (Petite)

Petite Fisk er den oplagte skammel til det lille barn eller som trædesten i den udfordrende tumlebane. Placer fisken på siden og lad dit barn prøve at rulle over rundingen – det er både sjovt og udfordrende at bevæge sig på en lille flade. Petite Fisk er også skøn at sidde på tværs henover og vippe fra side til side eller trille den afsted i fuld fart og til hinanden.
Petite Fisk kommer i et sæt af helt nye smukke farver, som vil gøre den til et must når der skal indrettes børneværelse.
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-

Beskrivelse

bObles er en dansk designvirksomhed, der udvikler multifunktionelle tumlemøbler i et enkelt og kvalitetsbevidst design. Hos bObles handler det om nærvær, bevægeglæde og motorisk udvikling gennem leg.

Da arkitekt Bolette Blædel var på barsel med sit første barn, fandt hun ud af, at der var langt mellem møbler til børn, som appellerede til leg og bevægelse og samtidig levede op til hendes forkærlighed for godt, dansk design.
Sammen med sin søster, designer Louise Blædel, fik hun derfor ideen til at skabe en serie multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler, som børn har lyst til at lege med og voksne vil byde indenfor i stuen.
bObles første tumlemøbel kom til verden i 2006, siden har bObles fået flere internationale anerkendelser

Specifikationer

Pris 299,00 kr.
SKU 01-045-015-027
barcode 5704531015247
Mærke Bobles
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Fisk fra bObles - Winther sky (Petite)
Din bedømmelse:
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.