FAQ Title

Hvordan kan jeg betale?

Vi er godkendt af Nets/Teller og modtager alle gængse danske og internationale betalings- og kreditkort. Du kan også vælge at betale ved kontooverførsel til vores bankkonto eller elektronisk fakturering for offentlige institutioner (EAN).

Danske betalings- og kreditkort
Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron Mastercard, Mastercard Direct, Maestro, American Express, JCB,

Internationale betalings - og kreditkort
Maestro (international), Mastercard (international), Visa/Electron (International), American Express (international), JCB.

Kontooverførsel
Efter afslutning af bestillingen indsættes beløbet på vores konto i Danske Bank. Reg. 3627 Konto: 3617797763. Husk at skrive ordrenummer samt navn som referance på overførslen. Send venligst en e-mail til salg@babygear.dk, når beløbet er overført. Varerne afsendes så snart beløbet er indgået på vores konto.

EAN Faktura (elekstronisk fakturering for offentlige institutioner)
Offentlige institutioner kan betale med EAN faktura.

Viabil delbetaling - 14 dages rentefri og gebyrfri kredit
ViaBill er en fleksibel betalingsløsning. Det er nemt at bruge og giver dig frihed til at købe din varer her og nu - for helt op til 10.000 kr. - og først betale senere. Ved køb under 2.000 kr er det helt rentefrit og gebyrfrit at anvende Viabill.

Du kan vælge at dele beløbet op i mindre bidder, som du betaler hver måned i en periode på 24 måneder (perioder kan variere). Eller også kan du betale hele beløbet på en gang. Det er enkelt og helt sikkert for dig som forbruger. Du modtager endda dine varer, før du betaler.