Ergonomisk underlag m. babypude - Babymoov Cosymorpho - Natur

Udsolgt

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Undgå eller afhjælp fladt baghoved i autolift, barnevogn, vippestol og giv god ergonomisk støtte for ryggen. Det Ergonomiske Babymoov underlag til babyer fra 0-4 mdr er blød og åndbar og med indbygget babypude til brug i autostol, barnevogn, skråstol osv. Babypuden på underlaget fordeler liggebelastningen over et større område på hovedet og giver god støtte for ryggen. Babypuden anbefales af danske fysioterapeuter og kiropraktorer. Underlaget har forhøjede kanter samt stødabsorberende skum, som giver optimal støtte. Underlaget er i ultrablødt åndbart materiale, som sikrer høj ventilering til hoved, nakke og ryg.
  • Ergonomisk underlag med indbygget babypude fra BabyMoov
  • Forebygger fladt baghoved og skævt kranie
  • Underlag med babypude der giver ergonomisk support for hovedet
  • Underlag i stødabsorberende viscoelastisk skum - i blødt og åndbart materiale
  • Anvendes i autostol, barnevogn, skråstol osv. - kan anvendes til 2-, 3- og 5-punktsseler
  • Puden løfter ikke hovedet som en normal babypude
  • Anbefales primært fra 0-4 måneder
  • Flere danske fysioterapeuter anbefaler den efter barnet er fyldt 6 mdr
  • Kan vaskes på 30 grader
Beskrivelse
Den generelle anbefaling fra Sundhedsstyrelsen er at nyfødte skal ligge på ryggen. Dette resulterer ofte i fladt baghoved eller skævt kranie, fordi babyen har en foretrukken side at ligge hoved på. Babymoov har udviklet dette ergonomiske underlag med indbygget underlag, der kan afhjælpe problemet med flad baghoved, idet puden er formet som en rund skal, hvor hovedet kan ligge. Puden er blød og ergonomisk formet, så den passer perfekt til babys baghoved. Samtidig er materialet blødt og åndbart, som er behageligt for baby at ligge på Babypuden er udviklet af læge, dr. Manuel Maidenberg, med det formål at fordele liggebelastningen over et større område på hovedet - så baghovedet ikke skal tage hele trykket. Selv om hovedet ligger i fordybningen kan baby stadigvæk ubesværet bevæge hovedet frit. Puden anvendes meget i udlandet og med rigtig gode resultater. Efter få ugers brug kan man se at det flade baghoved begynder at blive mere rundt. Flere danske fysioterapeuter og kiropraktorer anbefaler nu også brug af denne pude. Puden anvendes primært til nyfødte, men kan også anvendes efter baby er fyldt 6 mdr, hvis barnet er meget stilleliggende eller har udviklet et skævt kranie.
Specifikationer
Pris 495,00 kr.
Mærke Babymoov
SKU A050408-1
barcode 3661276143258
Farve Beige_1
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ergonomisk underlag m. babypude - Babymoov Cosymorpho - Natur
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.