Bæresele fra Ergobaby - Performance - Ventus Grey

ERGOBABY
Udsolgt
vejl. 998,00 kr.
  749,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

ERGObaby bæresele - Performance Ventus er en letvægts bæresele og den seneste nyhed fra ERGObaby. ERGObaby® bæresele - Performance Ventus er en sporty bæresele der næsten intet vejer og er lavet i et meget åndbart materiale. Ventus er derfor skabt til aktive forældre eller til ferie i varmen. Ventus er fremstillet delvist i “mesh” som du kan se igennem. Ventus er derfor ERGObaby’s mest luftige bæresele. Ventus fra ERGObaby er med lækre detaljer som hætte med UV-beskyttelse. Ventus er i slidstærkt materiale og med ekstra høj åndbarhed, så den er også perfekt til udendørs aktiviteter i højt tempo - f.eks en vandretur. Skulder- og hofteremme kan også gøres længere end ved de andre modeller, så den passer til mange forskellige kropsbygninger. ERGObaby er kendt for deres gennemførte letvægts bæreseler, hvor kvalitet og komforten for både barn og forældre er i top. En bæresele fra ERGObaby er unik fordi den kan anvendes på maven, hoften eller ryggen. Du kan anvende en ERGObaby bæresele fra barnet vejer 3,5 kg. og op til ca. 4 år (20 kg.). Indtil barnet kan holde hvoedet selv skal der anvendes Infant Insert (mellem 3,5-5,5 kg). Fordelen ved en ERGObaby bæresele er, at barnet sidder i en ergonomisk korrekt stilling, den naturlige sidde position, med god støtte under skridtet og vægten fordelt over numsen og lårene ud til knæene. For den der bærer ERGObaby bæreselen er fordelen, at bæreselen er meget behagelig at have på, da bæreselen har brede polstrede bærestropper og et et bredt og polstret hoftebælte giver udvidet støtte af lænden og leder vægten ned i benene. Det tager presset af dine skuldre, så det føles mindre tungt at bære på barnet.
 • ERGObaby bæresele - Performance Carrier™ - Ventus
 • Prisvindende bæresele der anbefales af læger og jordmødre verden over
 • Performance Carrier™ er sporty model med ekstra høj åndbarhed. Venturs er lavet i meget holdbare syntetiske materiale (100% polyester) gør det nemt at vaske og tørre den hurtigt igen.
 • Ventus vejer næsten ingenting og med mesh materialet foran giver den optimal ventilation for både barn og bærer
 • Meget holdbart ydre lag, ideelt til udendørsaktiviteter - Ventus er svedtransporterende og med meget åndbar foring
 • ERGObaby® bæresele giver barnet ergonomisk korrekt sidestilling
 • ERGObaby® bæresele er meget behagelig at have på - tager presset af skuldrene - justerbare skulder- og bryststropper
 • Kompakt letvægts bæresele der er perfekt at tage med på tur eller rejse
 • Med en ERGObaby Infant Insert™ kan du anvende bæreselen fra barnet er nyfødt
 • Unik elastisk brystspænde gør det sikkert og hurtigt at tage bæreselen på
 • Bæreselen kommer med hovedstøtte til sovende børn (skal kunne hovedet selv) - ikke-aftagelig

Beskrivelse

Bæresele fra ERGObaby ERGObaby Ventus er den sidste nye bæresele fra ERGObaby. Det er en letvægtsbæresele, som er lavet så luftig og komfortabel som muligt for både barn og bærer.

Specifikationer

Pris 998,00 kr.
Mærke ERGObaby
Varenummer 845197046772
barcode 845197046772

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Bæresele fra Ergobaby - Performance - Ventus Grey
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.