ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Bæresele fra Ergobaby - Performance - Ventus Grey

Se alle Bæreseler

998,00 kr
Kun 2 tilbage
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
845197046772
ERGObaby bæresele - Performance Ventus er en letvægts bæresele og den seneste nyhed fra ERGObaby. ERGObaby® bæresele - Performance Ventus er en sporty bæresele der næsten intet vejer og er lavet i et meget åndbart materiale. Ventus er derfor skabt til aktive forældre eller til ferie i varmen. Ventus er fremstillet delvist i “mesh” som du kan se igennem. Ventus er derfor ERGObaby’s mest luftige bæresele. Ventus fra ERGObaby er med lækre detaljer som hætte med UV-beskyttelse. Ventus er i slidstærkt materiale og med ekstra høj åndbarhed, så den er også perfekt til udendørs aktiviteter i højt tempo - f.eks en vandretur. Skulder- og hofteremme kan også gøres længere end ved de andre modeller, så den passer til mange forskellige kropsbygninger. ERGObaby er kendt for deres gennemførte letvægts bæreseler, hvor kvalitet og komforten for både barn og forældre er i top. En bæresele fra ERGObaby er unik fordi den kan anvendes på maven, hoften eller ryggen. Du kan anvende en ERGObaby bæresele fra barnet vejer 3,5 kg. og op til ca. 4 år (20 kg.). Indtil barnet kan holde hvoedet selv skal der anvendes Infant Insert (mellem 3,5-5,5 kg). Fordelen ved en ERGObaby bæresele er, at barnet sidder i en ergonomisk korrekt stilling, den naturlige sidde position, med god støtte under skridtet og vægten fordelt over numsen og lårene ud til knæene. For den der bærer ERGObaby bæreselen er fordelen, at bæreselen er meget behagelig at have på, da bæreselen har brede polstrede bærestropper og et et bredt og polstret hoftebælte giver udvidet støtte af lænden og leder vægten ned i benene. Det tager presset af dine skuldre, så det føles mindre tungt at bære på barnet.
 • ERGObaby bæresele - Performance Carrier™ - Ventus
 • Prisvindende bæresele der anbefales af læger og jordmødre verden over
 • Performance Carrier™ er sporty model med ekstra høj åndbarhed. Venturs er lavet i meget holdbare syntetiske materiale (100% polyester) gør det nemt at vaske og tørre den hurtigt igen.
 • Ventus vejer næsten ingenting og med mesh materialet foran giver den optimal ventilation for både barn og bærer
 • Meget holdbart ydre lag, ideelt til udendørsaktiviteter - Ventus er svedtransporterende og med meget åndbar foring
 • ERGObaby® bæresele giver barnet ergonomisk korrekt sidestilling
 • ERGObaby® bæresele er meget behagelig at have på - tager presset af skuldrene - justerbare skulder- og bryststropper
 • Kompakt letvægts bæresele der er perfekt at tage med på tur eller rejse
 • Med en ERGObaby Infant Insert™ kan du anvende bæreselen fra barnet er nyfødt
 • Unik elastisk brystspænde gør det sikkert og hurtigt at tage bæreselen på
 • Bæreselen kommer med hovedstøtte til sovende børn (skal kunne hovedet selv) - ikke-aftagelig
Bæresele fra ERGObaby ERGObaby Ventus er den sidste nye bæresele fra ERGObaby. Det er en letvægtsbæresele, som er lavet så luftig og komfortabel som muligt for både barn og bærer.
Specifikationer
MærkeERGObaby
SKU845197046772
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bæresele fra Ergobaby - Performance - Ventus Grey
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.