Elefant Limited fra bObles - Black

bObles limited-edition sorte Elefant er for minimalisten og design entusiasten.
Klædt i sort, vil denne stilrene Elefant pryde ethvert hjem, og fungere som et fantastisk tumlemøbel for børn i alle aldre.

Den lille baby kan træne nakken ved at ligge hen over den behagelige runding på Elefant. Ligesom baby kan styrke ryg og vestibulærsans ved at ligge i maven på Elefant og vippe frem og tilbage.
Når dit barn skal lære at gå, er bObles Elefant perfekt at rejse sig op ad, fordi overfladen er skridsikker og blød, så hverken dit barn eller dit gulv slår sig i opstartsfasen.

Elefant er allerede et ikonisk møbel til både stuen og børneværelset – men styrken ligger i høj grad i dens multifunktion. For ud over at barnet kan bruge den som stol, vippebræt og gyngehest, så slår den det meste legetøj, når der skal bygges tumlebaner, vaskes hænder eller bages boller.
Ligesom bObles’ andre tumlemøbler, er Elephant limited black lavet i fast EVA-skum med en blød overlade, som inviterer til leg, fantasi og motorisk udfoldelse for baby, tumling og barn. Samtidig fungerer den fantastisk som interiør til hele hjemmet.
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-

Beskrivelse

bObles er en dansk designvirksomhed, der udvikler multifunktionelle tumlemøbler i et enkelt og kvalitetsbevidst design. Hos bObles handler det om nærvær, bevægeglæde og motorisk udvikling gennem leg.

Da arkitekt Bolette Blædel var på barsel med sit første barn, fandt hun ud af, at der var langt mellem møbler til børn, som appellerede til leg og bevægelse og samtidig levede op til hendes forkærlighed for godt, dansk design.
Sammen med sin søster, designer Louise Blædel, fik hun derfor ideen til at skabe en serie multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler, som børn har lyst til at lege med og voksne vil byde indenfor i stuen.
bObles første tumlemøbel kom til verden i 2006, siden har bObles fået flere internationale anerkendelser

Specifikationer

Pris 649,00 kr.
SKU 01-001-020-008
barcode 5704531015056
Mærke Bobles
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Elefant Limited fra bObles - Black
Din bedømmelse:
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.