EarBand-It® ULTRA Kit - Undgå vand i ørerne - Pink

EAR BAND-IT
As low as: 0,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

EarBand-It ULTRA neopren svømme hovedbånd med tilhørende Putty Buddies silikone ørepropper holder øret tørt. ULTRA er lavet i en lidt tykkere neopren der sidder dermed endnu mere fast omkring hovedet. Det oprindelige Ear Band-It er et fantastisk produkt, som har været på markedet i de sidste 20 år med mange tilfredse brugere. Producenten har lyttet til forbedringsforslag fra de brugerne og har udviklet et ULTRA produkt med endnu bedre komfort, styrke og som sidder endnu bedre fast. Justerbar velcrolukning holder silikone ørepropperne sikkert på plads, så der ikke kommer vand i barnets ører når barnet er aktivt i vandet. EarBand-it er udviklet så det sikrer komfort og optimal beskyttelse af ørerne. EarBand-It® anbefales til børn med dræn, børn med tlibøjelighed til at få "svømme ører", perforeringer i trommehinden, eller børn, som bare ikke kan lide at få vand i ørene. Komplet pakke indeholdende EarBand-it pandebånd med et sæt farve matchende Putty Buddies silikone ørepropper. EarBand-it er det mest effektive system der findes til at holde ørerne tørre - bedre end badehætte! Vejl. størrelsesguide (gå altid efter hovedomfang): S (42-47 cm/ vejl. 1-3 år), M (47-52 cm/ vejl. 4-9 år), L (52-58 cm / vejl. fra 10 år)
  • EarBand-it ULTRA neoprenbånd med tilhørende silicone ørepropper
  • Holder barnets ører tørre og varme ved svømning, badning, m.m.
  • Prisvindende og udviklet af speciallæge J.Malkoff
  • Komplet sæt med EarBand-it neoprenbånd samt farvekoordinerede ørepropper

Beskrivelse

Hvordan måler jeg hovedet, så jeg er sikker på at få den rigtige størrelse EarBand-it®? Mål omkredsen af hovedet fra hårlinien i panden over ørerne til hårgrænsen i nakken. Er EarBand-it® vandtæt? Nej, neopren er ikke vandtæt. Formålet med neopren hovedbåndet er alene at holde silikone ørepropperne på plads, så der ikke kommer vand ind i øret Hvor lang tid holder EarBand-It? Hvis barnet bruger neoprenbåndet intensivt holder det ca to år. Ved lettere brug kan et neoprenbåndet holde op til 5 år. Den typiske grund til at udskifte neoprenbåndet, er at farverne er falmet. Silikone ørepropperne kan blive beskidte efter 3-5 ugers intensiv brug, men vil som regel holde betydeligt længere ved normal brug. Ekstra ørepropper kan købes særskilt. Vil mit barn bruge EarBand-It? Alle børn er forskellige, men de fleste børn kan lide at bruge EarBand-It. Neoprenbåndet kommer i fem flotte farver, så børnene kan vælge deres favoritfarve. Når alternativet til EarBand-it er badehætte, eller slet ikke at komme ud og svømme, bruger de fleste børn med glæde EarBand-It :-) Er det sikkert at bruge EarBand-It? EarBand-It® er udviklet og patenteret for 10 år siden af Jack Malkoff (Læge med speciale i øre, næse, hals). Formålet var at gøre det muligt for børn med øreproblemer at svømme sikkert. EarBand-it er specielt designet til at undgå at falde af under normal vand aktivitet, samt at holder ørepropperne sikkert på plads ved øregangen. Flere hundrede tusind tilfredse børn og voksne har købt EarBand-It. Er det behageligt at bære EarBand-It? Ja, EarBand-It er meget komfortabelt at have på for både børn og voksne. Det er lavet af blødt og komfortabelt neopren og kommer i tre forskellige størrelser. EarBand-it neoprenbåndet har velcrolukning der kan justere størrelsen med 8 cm. Kan man bruge EarBand-I til badning og brusebad? Ja, EarBand-It er egnet til svømning, badning, brusebad. Kan man høre når man bærer EarBand-It? Ja, men ikke helt så godt som når man ikke har ørene dækket. Det er kun ørepropperne der begrænser hørelsen, da neoprenbåndets ikke nævneværdigt påvirker hørelsen. Skal man vaske EarBand-It? Nej, EarBand-It vil forblive rent fra klorvandet i svømmehallen, badekarret, eller bruseren. Hvis det er blevet plettet, anbefaler vi håndvask med lufttørring.

Specifikationer

Pris 189,00 kr.
Varenummer 720927800018_pink
Mærke Ear Band-it
Køn Pige

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: EarBand-It® ULTRA Kit - Undgå vand i ørerne - Pink
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.