Dunvest Deluxe fra Spotty Otter® - Pink

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Virkelig lækker dunvest fra engelske Spotty Otter® i en meget smagfuld pink farve. Denne dunvest er super blød, let og i slidstærkt vandtæt materiale. En dunvest er super anvendelig til de lidt køligere dage med en fleece under eller bare over trøjen; dun vesten varmer lige præcis, hvor der er mest brug for det - og så ser det bare super cool og sødt ud. Dunveste kommer i mange forskellige kvaliteter, men med en dunvest fra Spotty Otter® får du både lækkert og funktionelt design og rigtig god kvalitet.
  • Dunvest fra Spotty Otter® - Pink
  • Dunvest i super blødt og lækkert vandtæt materiale
  • Dejlig varm dunvest foret med dun
  • Usædvanlig lækker og blød dunvest, som næsten intet vejer
  • Spotty Otter® dunvesten har stærke YKK lynlåse
  • Spotty Otter® med refleksfunktion som giver god synlighed
  • Spotty Otter® dun vesten kan vaskes i maskine
Beskrivelse
Spotty Otter®har specialiseret sig i at lave teknisk til børn og er i dag et af de førende mærker i UK inden for kategorien. Spotty Otter® overtøj til børn er ganske enkelt noget af det ultimativt bedste overtøj til børn man kan få. Engelske Spotty Otter® er kendt for at lave overtøj efter layer (lag-på-lag) princippet tøj til børn - og kun til børn - i absolut højeste kvalitet. Derfor er de bare rigtig gode til det. Det er top-notch outdoor gear i virkelig lækkert og cool design, udviklet efter parolen ''High on Function. High on Fun". Spotty Otter® laver overtøj i den høje kvalitet, man kan forvente af high performance overtøj - meget vandtæt og meget åndbart og med limede sømme.
Specifikationer
SKU gilet_pink_3-4
Mærke Spotty Otter
Vaskeanvisning kan maskinvaskes
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Dunvest Deluxe fra Spotty Otter® - Pink
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.