Drikkeflaske fra Nuby® med bøjeligt sugerør - Flexi Straw™ (6+ mdr.)

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Drikkeflaske fra Nuby® med bøjeligt sugerør Flexi Straw™. Nuby® Flexi Straw™ drikkeflaske er en god drikkedunk til barnet, som er klar til næste skridt efter at have lært at drikke af kop. Drikkeflaske fra Nuby® er fremstillet af brudsikkert PP (polypropylen) plast. Nuby® Flexi Straw™ er med et NO-SPILL™ (anti-lækage) blødt silicone sugerør, der er nemt at drikke af, rengøre og samle og er blødt mod barnets sensitive gummer og nye tænder. Sugerøret er designet med Anti Colic air system™, som sikrer, at der ikke dannes vakuum i drikkeflasken, når barnet drikker af flasken.Det bløde sugerør kan beskyttes af et praktisk låg, som holder låget rent og hygiejnisk.
  • Drikkeflaske fra Nuby® med sugerør - Flexi Straw™
  • Nuby® drikkeflaske med NO-SPILL™ (anti-lækage) blødt silicone sugerør
  • Sugerør med Anti Colic air system™ som modvirker vakuum i drikkeflasken
  • Drikkeflaske fra Nuby® egner sig til børn fra 6-18 mdr.
  • Nuby® drikkeflaske har plads til 295 ml. indhold
  • Nuby® Flexi Straw™ drikkeflaske er 100% fri for BPA
  • Nuby® Flexi Straw™ drikkeflaske i mange flotte farver
Beskrivelse
Drikkeflaske fra Nuby® med sugerør
Specifikationer
Pris 78,00 kr.
SKU 048526099238_
Mærke Nuby
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Drikkeflaske fra Nuby® med bøjeligt sugerør - Flexi Straw™ (6+ mdr.)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.