Drikkeflaske fra Nuby® - 4-i-1 - No-spill™ (6+ mdr.)

NUBY
As low as: 0,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Drikkeflaske fra Nuby® 4-i-1 med blød No-Spill™ (anti-lækage) silicone drikketud, som kan anvendes fra barnet er 6 mdr. og frem. Dette er en super smart - og økonomisk - drikkeflaske / drikkekop til 4 stadier i barnets udvikling. Udgangspunktet er en drikkeflaske med greb og drikketud, hvor du så kan fjerne greb og/eller drikketud så drikkeflasken præcist matcher evner, alder og behov. Drikkeflasken er særdeles robust og næsten brudsikker. På stadie 1 får barnet en god drikkeflaske med greb og blød anti-spild silicone drikketud (barnet kan drikke af flasken mens det på ryggen). Når barnet er klar til stadie 2, kan grebene tages af (og nemt sættes på igen). Når barnet er klar til at drikke af kop på stadie 3, fjernes låget. Da koppen er specielt designet til dette, er tud og låg på drikkeflasken er en blød enhed, som sættes på (skal ikke drejes af) og som slutter helt tæt til. Derfor er der ikke 'skrue riller' i koppen, så bægeret er rart at drikke af - og grebene gør, at barnet har styr på koppen. På sidste stadie, kan grebene fjernes, og du har et helt almindeligt drikkebæger, som jo kan anvendes til både store og små børn. Drikkeflasken har No-Spill™ teknologi så drikkeflasken lækker ikke, og der kommer væske kun ud, når der bliver suget (let) på den. Drikkeflasken fra Nuby® har også to robuste Easy Grip™ greb, er designet til små hænder og er nem og behagelig at holde om, hvilket hjælper dit barn til at lære at drikke selv.
  • Drikkeflaske fra Nuby® med No-Spill™ - 4-i-1
  • Nuby® drikkeflaske der kan bruges til 4 stadier i barnets udvikling
  • Drikkeflaske fra Nuby® til børn fra 6 mdr. - god opstarts drikkeflaske
  • Drikkekop hvor du kan sætte greb og låg med silicone tud på
  • Låg og drikketud er én enhed i blød silicone - skal ikke skrues af
  • Drikkeflasken har robuste Easy Grip™ greb - nemme at tage af og sætte på
  • Nuby® drikkeflaske har plads til 240 ml. indhold
  • Nuby® No-Spill™ (anti-spild) drikkeflaske er 100% fri for BPA
  • Drikkeflasken fra Nuby® er særdeles robust og næsten brudsikker
Beskrivelse
Drikkeflaske med indbygget ventil, hvor der frigives væske når barnet suger. Ventilen aktiveres også ved hårde ryst eller kraftige bevægelser - i så fald kan der godt komme vanddråber ud af den - men drikker barnet af den på almindelig vis vil der komme et kontrolleret flow af vand ud af den.
Specifikationer
Pris 98,00 kr.
SKU 04852609895
Mærke Nuby
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Drikkeflaske fra Nuby® - 4-i-1 - No-spill™ (6+ mdr.)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.