Dreamer Set fra Modu - Ocean Mint/Forest Green

MODU
Udsolgt
vejl. 1.999,00 kr.
  1.499,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

MODU's Dreamer sæt åbner op for en spændende verden af fantasi og aktiv leg, der samtidig styrker dit barns motoriske udvikling. Dette alsidige og holdbare legetøj er skabt til børn i alderen 0-6 år og giver mulighed for utallige kreative udfoldelser.

Dreamer-sættet er den ideelle løsning, især for søskende eller børn, der ønsker at udforske en verden af uendelige muligheder. Du kan bygge en gåvogn til de mindste, mens de ældre kan suse rundt i en bil, eller I kan gå endnu større og skabe kreationer som et fantasifuldt legekøkken eller en spændende indendørs rutsjebane. MODU byggeklodserne giver jer en bred vifte af legeoplevelser i ét enkelt sæt, og legetøjet kan nemt tilpasses dit barns skiftende interesser. Uanset om I er i gang med vilde ræs eller dybt fordybede i kreativ byggeleg, så har MODU det hele.

Beskrivelse

Med Dreamer sættet får du adgang til mere end 12 forskellige byggemuligheder, inklusiv 7 byggeklodser, 18 samlepinde, 4 små drejehjul og 4 store skumhjul. Kombinationerne af klodser, samlepinde og hjul er uendelige, og kun fantasien sætter grænser.

MODU har et skarpt fokus på design og funktionalitet, og dette innovative byggelegetøj er blevet anerkendt med priser som Danish Design Award og den prestigefyldte Red Dot Award, både nationalt og internationalt. Legetøjet er fremstillet af børnevenlige materialer af højeste kvalitet, og klodserne er bløde og behagelige at håndtere. Både klodser og løsdele er slidstærke, nemme at rengøre og kan tåle opvaskemaskinen.

Dreamer-sættet leveres i en æske med samlede mål på 21 x 41 x 71 cm, og indholdet omfatter skumklodser i forskellige former og størrelser, samlepinde og drejehjul. Alle dele er fremstillet af EPP-skum, fødevaregodkendt ABS, PA og PU, hvilket sikrer sikkerhed og holdbarhed. Dette legetøj fremmer udviklingen af dit barns motoriske færdigheder, balance og meget mere.

Med mere end 12 forskellige byggemuligheder, herunder kørsel, gynge, rulning, hoppen, klatring og balanceøvelser, vil legen begynde i byggeprocessen og fortsætte gennem mange år med grovmotorisk udfoldelse.

Dreamer-sættet indeholder i alt 33 dele, herunder 7 skumklodser, 18 samlepinde, 4 drejehjul, 4 skumhjul og et inspirationshæfte. Dette legetøj er velegnet til børn i alderen 0-6 år med en maksimal vægtkapacitet på 50 kg. Vedligeholdelse er enkel - brug vand og en børste, tag elementerne med i badet eller placer dem i opvaskemaskinen.

Alle dele fra MODU er kompatible, hvilket betyder, at du ved at tilkøbe forskellige sæt kan sammensætte, blande og udvide dit MODU-legeunivers. Dette gør det til en oplagt gaveide til barnedåb eller en fantastisk måde at udvide legeoplevelsen.

Specifikationer

Pris 1.999,00 kr.
Varenummer M-SET-DRE-OM-FG
barcode 5714649113049
Funktion Fantasi, Kreativitet, Finmotorik, Hånd-øje-koordination, Grovmotorik
Mærke MODU
Køn Unisex

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Dreamer Set fra Modu - Ocean Mint/Forest Green
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.