Dørstopper 2-vejs fra BabyDan (1 stk)

BABYDAN
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  69,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Praktisk dørstopper fra BabyDan, som giver mulighed for at åbne døren begge veje. Dørstopperen udløses ved at træde på den ene side af bøjlen. Der er 1 stk lås i pakken

Beskrivelse

Med To-Vejs Stop kan du kan undgå, at dit barn får fingrene i klemme. Du kan placere og udløse dørstopperen ved at træde på den ene side af dørstopperen afhængigt af, hvilken vej du vil åbne eller lukke døren. Den holder døren i en sikker position, fordi gummifødderne holder dørstopperen på plads på næsten alle slags gulve. Dørstopperen er i en 100% bionedbrydelig emballage og er Cradle to Cradle certificeret. Det betyder, at emballagen vil blive nedbrudt naturligt, når du smider den ud, så den efterlader ingenting, som kunne skade vores planet. På den måde kan du beskytte din lille guldklump fra ulykker og tage ansvar for den verden, som dit barn vokser op i.Bredde: 28 cm

Længde: 20 cm

Materiale: Hvidlakeret gummitræ

Farve: Hvid

Varenummer: # 2644-04-01

Sikkerhedsstandard: EN 14988-1:2006

AdvarslerAdvarsel: Sørg for at bøjlen er monteret og justeret korrektAdvarsel: Anvend ikke stolen før alle dele er monteret og justeret korrektAdvarsel: Vær opmærksom på risikoen for åben ild og andre stærke varmekilder, såsom elektriske radiatorer og gasovne i umiddelbar nærhed af stolenAdvarsel: efterlad altid barnet uden opsynVigtigt: Kan kun anvendes til Angel Feast højstolenVigtigt: Anvend ikke stolen før dit barn kan sidde selv uden støtteVigtigt: Anvend ikke stolen, hvis dele er beskadigede eller manglerVigtigt: Anvend ikke tilbehør eller reservedele der ikke er godkendte af BabyDanVedligeholdelse: Rengør træ-, plastik- og metaldele med varmt sæbevand. Brug en fugtig klud for at undgå ridser. Tør efter med en hårdt opvredet klud. Brug aldrig slibende rengøringsmidler, blegemidler eller skarpe genstande i forbindelse med rengøring af træ-, plastik- og metaldelene

Specifikationer

Varenummer 500325
Pris 69,00 kr.
Mærke BabyDan
barcode 5705548043476

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Dørstopper 2-vejs fra BabyDan (1 stk)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.