Donut fra bObles - Grey (Large)

bObles Donut findes i tre størrelser, som er fantastiske til børn og voksne. Det lille barn kan nyde den fantastiske sanserejse, det er at ligge på den bevægelige Donut, og Tumlingen og barnet vil elske at hoppe op og ned på det elastiske underlag. For forældrene er det bare skønt med en bevægelig stol, der hjælper en øm ryg på vej.
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-

Beskrivelse

Mål: D 55-60 cm, H 18 cm
Max vægtbelastning: 100 kg

Oppusteligt plast med EVA-skumknap. Leveres uoppustet. Lille prop og pumpe medfølger. Materialet har den fordel, at det understøtter barnet, som kan tumle og lege
sikkert uden at glide. Det giver i kombination med møblernes udformning de bedste
betingelser for barnets motoriske udvikling, fordi barnet kan udfordre sig selv og mærke
sine grænser.

Alle tumlemøbler er færdiggjort i hånden, er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan derfor være en smule variation i størrelsen.


Tumlemøblerne kan let vaskes ved at køre en våd klud henover eller tage dem under bruseren. Fnugrulle eller en god stor tape kan bruges til at ’støve af’ med. , EVA foam, CE godkendt, bObles er en dansk designvirksomhed, der udvikler multifunktionelle tumlemøbler i et enkelt og kvalitetsbevidst design. Hos bObles handler det om nærvær, bevægeglæde og motorisk udvikling gennem leg.

Da arkitekt Bolette Blædel var på barsel med sit første barn, fandt hun ud af, at der var langt mellem møbler til børn, som appellerede til leg og bevægelse og samtidig levede op til hendes forkærlighed for godt, dansk design.
Sammen med sin søster, designer Louise Blædel, fik hun derfor ideen til at skabe en serie multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler, som børn har lyst til at lege med og voksne vil byde indenfor i stuen.
bObles første tumlemøbel kom til verden i 2006, siden har bObles fået flere internationale anerkendelser

Specifikationer

Pris 699,00 kr.
SKU 01-014-060-880
barcode 5704531008362
Mærke Bobles
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Donut fra bObles - Grey (Large)
Din bedømmelse:
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.