Doddle Brush Set - Doddlebags m. pensel

DODDLECREATION
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 148,00 kr.
  111,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Doddlebag børstesæt til kreative male projekter. Med et Doddle Brush Set er der styr på malingen. Doddlebags kan stå selv og giver barnet et godt greb om posen i modsætning til en pensel der kan være svær at styre for små hænder. Fyld din Doddlebag med maling fra toppen (husk at sætte låg på) - op til 100 ml pr. pose. Luk med de dobbelt forseglende strips på indersiden. For at få indholdet ud skrues det store farvede låg af, og penslen sættes på. Når barnet klemmer let på posen kan malingen doseres efter ønske. VIGTIG INFO VEDR ÅBNING: placer tommelfingrene helt inde ved lynlåsen (hver side) i den ene side af posen og åben forsigtigt derefter (pres lynlåsen fra hinanden). Må derfor IKKE rives fra hinanden, da dette kan ødelægge lynlåsen der binder tæt for at holde indholdet inde. Doddlebag har stærk forsegling og slutter helt tæt og kan gå i opvaskemaskine (øverste hylde - over et af spydene) eller rengøres i varmt vand (brug evt. en opvaskebørste til at komme helt ind i hjørnerne). DoddleBags tåler fryser men IKKE i microovn. DoddleBags er helt uden BPA, Ftalater og PVC. Anvendelse: Åben lynlåsen (husk at sætte låg på) og fyld op til mærket på posen. Sørg for at lyne åbningen godt til. Doddlebags er designet med foldbar fod så den kan stå selv mens du hælder. DoddleBags er testet i henhold til EN14372:2004 og BS EN 1186-7:2022

Beskrivelse

Indhold: 4 stk 100ml DoddleBags 4 stk farvede anti-choke låg 4 stk klistermærker - skriv evt lille kommentar herpå 4 stk. pensler

Specifikationer

Pris 148,00 kr.
Mærke DoddleCreation
Varenummer 654261
barcode 700461654261

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Doddle Brush Set - Doddlebags m. pensel
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.