Parka vinterjakke fra Didriksons - Vinson - Petunia

- Fri Fragt over 198,-
Vinson Parka vinterjakke fra Didriksons - Vinson - er en super cool og funktionel vinterjakke med tapede sømme og fiberfyld, hvilket gør at Vinson vinterjakken er vind, vandtæt og dejlig varm og meget høj slidstyrke. Vinson Parka fra Didriksons har aftagelig pelskant og hætte, forlængelige ærmer med vindfang, solid lynlås, 2 store forlommer og tydelige reflekser.
  • Indvendigt rib med hul til tommel ved håndleddene
  • Sikker vinterjakke med mange gode og synlige reflekser samt aftagelig hætte og isolerende fiberfor
  • Velcro ved håndleddene
  • Fiberfoer 180 gram/m2
  • Mulighed for at fæstne vanterne fra Didriksons
  • Vandtæt 2000 mm (efter 3 vaske)

Beskrivelse

NB! DIDRIKSONS ER STORT I STØRRELSEN Link til vejledende størrelsesguide: http://www.didriksons.com/article.asp?c=1&aTabIndex=4&cmd=guide&sizeId=-1&typeId=-1&usageId=-1&systemId=-1 Didriksons blev grundlagt i 1913 af Julius og Hanna Didrikson, der startede produktionen af ​​olietøj i Grundsund, Sverige. Her på kanten af ​​den vestlige kyst, hvor Sverige møder havet, var der et konstant behov fra den lokale fiskeindustri. For løbende at kunne forbedre produktet, var det vigtigt at være tæt på brugerne. Didriksons går over til beklædning lavet af gummimateriale i 1930. Den største gennembrud kom i 1947, da svejsemaskinen blev opfundet, der havde evnen til at gøre tøjet vandtæt. De første polyurethanmaterialer blev udviklet i 1981, og det begyndte de store volumen salg til almindelige forbrugere. Omkring samme tid skete der en revolutionerende udvikling i regntøj lavet af åndbare materialer. Didriksons er stadig førende på markedet for funktionelle tøj. Kunderne omfatter jægere, golfspillere, aktive mennesker og fiskere, men mere af rekreative fiskeri art med behov for moderne funktionelle tøj.

Specifikationer

SKU 502310-277
Mærke Didriksons
Vaskeanvisning Det anbefales at anvende vaskemidel og imprægnering til alt beklædning for at opretholde samme vandtæthed og smudsafvisning som da varen var ny.