ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Den svære kærlighed af af Christina Copty

299,00 kr
Sendes om 4-6 dage
SKU
9788711565407
Er dit parforhold præget af op- og nedture, og oplever du, at mållinjen for lykke konstant flytter sig udenfor din rækkevidde?

Er din partners tanker og følelser sort-hvide, og ser han sig selv som den, der altid har ret, selvom det er på bekostning af dig?

Behandler han dig skiftevis som prinsesse eller fjende? Og føler du dig ofte forvirret over, at du oplever jeres parforhold markant anderledes, end han gør? Så lever du sandsynligvis i et forhold med en narcissistisk mand.

I 'Han elsker mig, han elsker mig ikke' tager psykoterapeut Christina Copty dig i hånden, og guider dig igennem faldgruberne i det narcissistiske parforhold, og giver dig indblik i den narcissistiske mands tanker og følelser, så du kan navigere i de modstridende signaler, du modtager.

Du får indsigt i narcissistens opvækst, og hvad der motiverer ham, og du lærer hvilke kampe, der er værd at tage, og hvilke, der på forhånd er tabte. Igennem hele bogen får du også redskaber og gode råd . Og ikke mindst en forklaring på, hvad det er, der gør, at du falder for denne type mand.
Forfatter: af Christina Copty
Indbinding: Softcover med flapper
Format: Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./18mm.
Udgivelsesdato: 27. dec. 2016
Sider: 256 sider
Emner:
Specifikationer
SKU9788711565407
MærkeLindhardt og Ringhof
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Den svære kærlighed af af Christina Copty
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.