ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Den levende familie af Mette-Marie Davidsen & Vibeke Hejgaard & Susanne Søborg Christensen & Piet Draiby & Kirsten Seidenfaden

299,00 kr
Sendes om 4-6 dage
SKU
9788711354841
Familielivet! Vi kaster os ud i det med krum hals, stor lyst og en masse håb og drømme om, at netop min familie vil blive fyldt med kærlighed, nærvær, trivsel og udvikling.
For mange af os udvikler familielivet, forældreskabet eller børnene sig desværre langt fra, som vi havde drømt om og glædet os til. I stedet for at skabe en tryg og livfuld familie løber alt for mange af os ind i skænderier og afmagt med hinanden i hverdagen, og børn der ikke trives, uden at vi rigtig ved, hvad vi skal stille op, og hvordan vi kommer videre.
“Den levende familie” er en bog, der tilbyder helt nye og overraskende måder at se sit forældreskab på. Denne bog handler nemlig ikke om børneopdragelse, grænsesætning eller en særlig kommunikationsform med børn, men om hvordan vores trivsel i parforholdet er helt afgørende for et godt familieliv med trygge og harmoniske børn.
Bogens klare budskab er, at det ikke er børnene, der skal forandre sig, for at børn og familie kommer til at fungere - det er forældrene. Og du får praktiske og konkrete redskaber til, hvordan du og din partner kan lære at kommunikere og agere på en accepterende og nærværende måde, så I skaber et klima i familien, der fremmer glæde og vækst.
Forfatter:Mette-Marie Davidsen
Indbinding: Softcover
Format:Højde/Bredde/Dybde: 226mm./150mm./16.5mm.
Udgivelsesdato:Udg. dato: 23. sep. 2013
Antal sider:240 sider
Emner:Krop og sind
Specifikationer
SKU9788711354841
MærkeLindhardt og Ringhof
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Den levende familie af Mette-Marie Davidsen & Vibeke Hejgaard & Susanne Søborg Christensen & Piet Draiby & Kirsten Seidenfaden
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.