Concord Transformer T - Dark Knight

CONCORD
Udsolgt
  1.898,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Concord Transformer T autostol med Isofix - 15-36 kg (Grp 2+3) . Autostolen fra Concord har vundet flest test i 2010/2011 for sikkerhed, komfort og betjening. Ryggen vokser med barnet og indstilles trinløst i både bredde og højde. Den flot designede hvide skal giver barnet optimal beskyttelse. Twinfix systemet giver mulighed for montering med enten Isofix eller sele.
  • Concord Transformer T i Dark Knight
  • Trinløs justering af ryggens højde og bredde
  • Kompakt lukket dobbelt shellform beskytter hoved, nakke og overkrop
  • Twinfix system - kan monteres med Isofix eller sele
  • Seleholderen ved skulderen åbner og lukker ved tryk på en knap
  • Concord Trizone koncept - komfortabel, åndbar eller slidstærk
  • Ryglænshældning optimeret for komfortabel sidde- og soveposition
Beskrivelse
Autostolen fra Concord har blandt andet vundet test i Tænk i 2010/2011. Concord Transformer T har super nem betjenning med bl.a. gasstøddæmper (hydraulik) i ryggen til trinløs justering af hovedstøtte og skulder beskyttere. Princippet er at alle funktioner på autostolen kan betjenes med et tryk på en knap. Autostolen vokser med barnet, og sikre derfor behagelig komfort for børnene (3-12 år). Autostolens lukkede form garanterer maksimal sikkerhed. Flot design pakket ind i en lækker hvid skal.
Specifikationer
Pris 1.898,00 kr.
SKU 4015167022730
Mærke Concord
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Concord Transformer T - Dark Knight
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.