Suttehoved 3-i-1 fra Chillipeeps - Kartoner og flasker (6m+)

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Chillipeeps® er et innovativt og prisvindende produkt - perfekt til familier på farten og derfor også spot-on i BabyGear's sortiment. Med Chillipeeps® forvandler du en helt almindelig Avion eller Volvic kildevandsflaske eller karton med vand, mælk, juice, vælling, modermælkserstatning, osv. til en sutteflaske med suttehoved og låg. Chillipeeps® har 2-i-1 funktionalitet: Du skruer ganske enkelt Chillipeeps® suttehovedet ned i kartonen eller skruer suttehovedet på vandflasken (som et skruelåg) - vupti har du en helt steril drikkeflaske med et suttehoved, der er nem og god at drikke af for de helt små. På rejser i udlandet, er Chillipeeps® et super alternativ til at medbringe egne drikkeflasker (eller handy at have ved hånden, hvis I har glemt en flaske); med en Chillipeeps® kan I bare købe væske, som er helt friskt, undervejs - og I sparer samtidig opvask og sterilisation af flasker. Chillipeeps® suttehovedet er med vari-flow teknologi, så du kan justere væske flowet til langsomt, medium eller hurtigt, afhængig af hvad der passer dit barn bedst.
 • Chillipeeps® - suttehoved til kartoner samt Avion og Volvic kildevandsflasker
 • Konverterer kartoner eller vandflaske til en sutteflaske
 • Nytænkende og prisvindende produkt i lækkert design
 • Chillipeeps® 2-i-1 funktion: kan anvendes til karton og nogle flasker
 • Passer til alle tetrapack kartoner - skrues ind og skaber drypfri forsejling
 • Chillipeeps® passer på Avion og Volvic vandflasker
 • Chillipeeps® er 100% fri for BPA og lever op til EN 14350 standard
 • Chillipeeps® er nem at sætte på, brug, fjerne og sterilisere
 • Suttehoved med vari-flow så væske flowet kan justeres
 • Chillipeeps® kan gå i opvaskemaskine
 • Chillipeeps® er egnet til babyer fra 6 måneder

Beskrivelse

I øvrigt:
 • Vask og steriliser Chillipeeps® før brug første gang
 • Chillipeeps® er ikke egnet til sodavandsflasker
 • Når Chillipeeps® bruges på kartoner: Brug den nederste del, sørg for at kartonen er ren, og forsigtigt prikker og skruer du Chillipeeps® suttehovedet ind i kartonen. Du skal ikke skrue den for stramt i kartonen, da forsejlingen kan blive ødelagt og så vil den lække Når Chillipeeps® bruges på flasker: Fjern de nederste dele (brug den øverste del) med skruen og sæt skruelåget direkte på flasken Justering af væske flow: Væske flowet kan indstilles på langsom (I), medium (II) eller hurtig (III). Du indstiller på enten I, II eller III ved babyens næse Ideen til Chillipeeps®... ...blev født i Yorkshire. Grundlæggeren Claire skulle til familiefest med sin baby og vidste af hun havde noget modermælkserstaning i bilen men kunne ikke huske, om hun havde taget en steril flaske med. Hun vidste at hendes baby skulle have noget at spise under festen, så hun bad sin mand om at checke, om hun havde flasken med. Samtidig undrede hun sig over, hvorfor inden havde opfundet en ting, man kunne sætte direkte på kartonen. En forretningsidé kom til verden.

  Specifikationer

  Pris 108,00 kr.
  SKU 5060268970007
  barcode 5060268970038
  Farve Grøn, Transparent

  Anmeldelser

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder: Suttehoved 3-i-1 fra Chillipeeps - Kartoner og flasker (6m+)
  Din bedømmelse:
  loader
  Indlæser...

  check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

  This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Levering og Retur

  Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

  Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

  Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

  DAO 365:

  Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
  Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
  DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
  DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

  GLS:

  GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
  GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
  GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
  GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

  Fragtmand:
  Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

  Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
  Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

  97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

  World Wide Delivery
  We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

  Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

  Retur - Label til print eller QR kode til scanning

  Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

  Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

  Julegaver - Udvidet returret
  Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

  Kundeservice

  Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

  E-mail: kundeservice@babygear.dk

  Online formular: Online kundeservice formular

  Telefon: 36 94 96 99