Graviditetspude/Ammepude/Skråstol - Candide Multirelax - Nougat

CANDIDE
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 698,00 kr.
  489,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Candide Multirelax er en 4-i-1 multipude med indbygget skråstol. Kombineret pude til aflastning af den gravide mave, ammepude, babysitter/skråstol og sidestøtte når barnet er stærk nok til at sidde selv - men stadig ikke helt sikker. Med en Candide Multirelax får du flere essentielle typer babyudstyr i ét. Candide Multirelax er med vaskbart betræk fyldt med bittesmå EPS kugler, så du nemt kan forme puden, så den passer perfekt til dig og din baby. Derfor anbefales Candide Multirelax af jordemødre. GRAVIDITETSPUDE: Maven er tung sidst i graviditeten og det kan være svært at sove og sidde og du kan få problemer med ryggen. Candide Multirelax former sig nemt omkring din krop og giver god støtte og kan være god at have mellem knæene, når du ligger ned. AMMEPUDE: Candide Multirelax er en professionel ammepude, du kan forme, så den passer perfekt rundt om maven og giver god støtte for din baby og for dig. Puden har trykknapper, så du kan fastgøre puden omkring maven, så den ikke glider ned under amning. En god ammepude er vigtig for at du kan slappe af og ikke får ondt i arm, ryg eller skulder samt risikere ømmebrystvorter og brystbetændelse. Når du slapper af, slapper din baby af, og amningen glider bare bedre. BABYSITTER/SKRÅSTOL: En skråstol er smart, når du har brug for at lægge din baby fra dig - f.eks. når du skal lave mad eller i bad. På den måde kan dit barn være i nærheden af dig og samtidig have godt udsyn til verden - og du kan stille skråstolen, hvor det passer dig - også uden for. Multi Relax puden kan knappes sammen i enden så du kan bruge Candide Multirelax som skråstol / babysitter hvor det lille barn kan sidde trygt og godt. Der medfølger et styrkke stof som barnet sættes ned i og dermed sidder det sikkert i puden. Skråstol anbefales til børn fra 1 til ca. 6 mdr. SIDDESTØTTE: Når barnet er ca. 6 mdr. er ryggen stærk nok og koordinationen så udviklet, at barnet kan begynde at (lære at) sidde selv. I starten er barnet ikke sikker, så en Candide Multirelax beskytter mod, at barnet vælter til siden og slår sig og giver god støtte for barnet. På sigt er Candide puden en god pude til børnenes værelse - f.eks. når de læser bøger.

Beskrivelse

Franske Candide Baby Group er en producent og distributør af udendørs ideer inden for børnepasning og legetøj til småbørn fra 0-3 år.

Specifikationer

SKU 3275056826769
Pris 698,00 kr.
barcode 3275056840963
Mærke Candide
Materiale Kunststof, Papir

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Graviditetspude/Ammepude/Skråstol - Candide Multirelax - Nougat
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.