ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Byhuset. Historie - bevaring - istandsættelse af Søren Vadstrup

499,00 kr
Sendes om 4-6 dage
SKU
9788711390733
BYHUSET er en omfattende bog om, hvordan man istandsætter og ombygger byhuse og lejligheder på en måde, som er i overensstemmelse med husets oprindelige arkitektur og brug af materialer – skrevet af landets vel nok mest vidende mand på området. Bogen er relevant for alle, der bor i etagehus, rækkehus, villa eller parcelhus i en af de danske storbyer, forstæder eller provinsbyer.
Befolkningstallet i byerne vokser eksplosivt, og det er især de historiske bykerner, der tiltrækker danskerne. Vi får her en interessant gennemgang af både byens og byhusets udvikling fra de ældste tider til i dag, herunder de arkitektoniske stilarter og materialer. Der er kapitler om de forskellige typer af boliger, deres
baggrund, karakteristika og indretning.
Endelig giver bogen ikke mindst konkret rådgivning og vejledning om istandsættelse, ombygning, bygningsbevaring og reetablering, hvor de forskellige bygningsdele såsom tag, facade, døre, vinduer, trapper osv. gennemgås systematisk.
Med smukke fotos af Stuart McIntyre.
SØREN VADSTRUP er uddannet restaureringsarkitekt i 1978. Leder af Raadvad-Centeret 1989-2002 og siden 2006 forsker, underviser og formidler på Center for Bygningsbevaring i Raadvad.
Siden 2011 desuden forskningslektor på Kunstakademiets Arkitektskole i København. Udgav i 2004 bogen ”Huse med sjæl”.
I 2001 købte og restaurerede Søren Vadstrup med familie en fredet firelænget bindingsværksgård i Viby på Fyn. Sideløbende har han bl.a. i en årrække beskæftiget sig med registrering og restaurering
af ældre bygninger i Grønland, Island og på Færøerne.
Forfatter:Søren Vadstrup
Indbinding: Hardcover
Format:Højde/Bredde/Dybde: 280mm./210mm./40mm.
Udgivelsesdato:Udg. dato: 18. nov. 2014
Antal sider:448 sider
Emner:Renovering og tilbygning - Hus og have
Specifikationer
SKU9788711390733
MærkeLindhardt og Ringhof
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Byhuset. Historie - bevaring - istandsættelse af Søren Vadstrup
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.