Styrtaske fra Diono - Buggy Buddy

DIONO
Udsolgt
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Buggy Buddy fra Diono. Smart opbevaringstaske til styret på barne- og klapvognen. Slut med krummer, vand fra utætte flasker og andet snavs i din taske! Slut med at blive irriteret over, at du ikke kan finde dine ting i tasken - hav dem lige ved hånden. Tag organiseret på tur Tasken er ca. 30 cm bred.
  • Smart opbevaringstaske du blot spænder på styret
  • Fylder lidt - plads til meget - store lommer
  • Fastgøres til styret med velcro - sidder godt fast
  • Vandafvisende
  • Metalramme sikrer at den ikke falder sammen
  • Separate rum til mad, sutter, klude, solbriller, mobiltelefon, osv.
  • Særligt rum til flasker, så de står fast
  • Lomme med lynlås til værdigenstande
  • Passer til de fleste barnevogne og klapvogne

Beskrivelse

Med en Buggy Buddy har du styr på alle dine ting og har dem inden for rækkevidde, når du er på tur. En Buggy Buddy har en lomme med lynlås til dine værdigenstande, særligt rum til flasker, og flere store rum. Den fylder kun lidt, men har plads til meget. En Buggy Buddy er en rigtig smart og praktisk taske, du blot monterer direkte på styret på din barnevogn eller klapvogn. Praktiske bærehanke med velcro gør den nem at montere. Der er plads til mad, flasker, briller, mad, mobiltelefon og meget mere. Du vil blive overrasket, hvor meget der er plads til En Buggy Buddy passer til de fleste barnevogne og klapvogne.

Specifikationer

Pris 158,00 kr.
SKU DNO-ACC02
barcode 677726403957
Mærke Diono

Anmeldelser

Pris
Fantastisk!
Anmeldelse af Rachel
Intet andet end fantastisk! Jeg har alt ved hånden, min kaffe, min vandflaske, min iphone og alle andre smådimser som jeg har behov for! Alle pengene værd! Min mommy-base! Og mange jeg kender har og så købt den, den har spredt sig som en steppebrand!:)

1 vare

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Styrtaske fra Diono - Buggy Buddy
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99