BubbleBum® Oppustelig selepude (15-36 kg) - Sort

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

BubbleBum® er en award winning oppustelig selepude der ikke er større end at man kan have den med i tasken. Et rigtig godt alternativ til autostolen på ture, hvor man dårligt kan have en autostol med. I Taxi, på ferie, i udlejningsbilen, på bustur, skoleudflugt, i delebil, når venner skal med hjem, bedsteforældre, m.m. BubbleBum® er 44/04 godkendt til ECE gruppe 2-3 (15-36 kg). Selepuden pustes op med munden på 30 sekunder og er klar til brug. Barnet placeres på selepuden og sikkerhedsselen fastgøres til metalholderne på begge sider af Bubblebum® selepuden. Selepuden kan også anvendes som stoleforhøjer ved spisebordet eller i biografen.
  • BubbleBum® oppustelig selepude (15-36 kg)
  • Nem at have med med - taxi, udlejningsbil, delebil, ferie, skoleudflugt, m.m.
  • Meget billigere end at leje autostole på ferien
  • Alle børn under 135 cm. skal ifølge loven sidde på 44/04 godkendt udstyr
  • Kan også anvendes som stoleforhøjer
  • BubbleBum® er et genialt produkt, der har vundet mange priser
  • ECE 44/04 Godkendt
  • Størrelse (oppustet): 33 x 33 x 11 cm
Beskrivelse
Godkendt i henhold til ECE-regulativ R44/04 Til børn i alderen 4 -11 år / 15-36kg / 1.35 mtr. BubbleBum må KUN anvendes sammen med en 3-punkts voksensele der er godkendt iht ECE-regulativ. Brugsanvisning vedlagt i selepudens emballage Bubblebum er desuden godkendt til brug i USA (FMVSS 213) Mål 33 x 11 x 33 cm
Specifikationer
Pris 448,00 kr.
Mærke Bubblebum
SKU BB0002
barcode 5060233830039
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: BubbleBum® Oppustelig selepude (15-36 kg) - Sort
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.