Brystpumpe startkit fra Phillips Avent - Manuel

PHILIPS AVENT
Udsolgt
vejl. 398,00 kr.
  299,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Den manuelle brystpumpe fra Philips Avent med Natural Motion-teknologi tilbyder en række imponerende funktioner, der gør den til et praktisk værktøj for ammende mødre:

Natural Motion-teknologi: Inspireret af babyens sutterytme, hvilket sikrer, at mælken løber hurtigt og effektivt til.

Justerbar Pumperytme og Sugestyrke: Giver mulighed for at tilpasse pumperytmen og sugestyrken for personlig komfort og effektiv mælkestrøm.

Komfortabel Siddestilling: Designet tillader brugeren at sidde oprejst under brug, hvilket giver større komfort sammenlignet med pumper, der kræver en fremadbøjet stilling.

Bærbar og Brugervenlig: Let og kompakt, ideel til brug både hjemme og på farten.

Beskrivelse

Nem Rengøring og Opsætning: Med få dele er pumpen nem at samle, bruge og rengøre, hvilket sparer tid og besvær.

Tilpasser sig til Brystvorten: Silikonepuden er designet til at tilpasse sig til forskellige brystvortestørrelser, hvilket sikrer en god pasform for næsten alle brugere.

Malkning og Fodring: Denne pumpe gør det nemt at skifte mellem malkning og fodring. Du kan enten sætte en blød sut fast på flasken for øjeblikkelig fodring eller forsegle mælken i flasken til senere brug.

Designet med tanke på mødres behov og komfort, hvilket gør det til en ideel løsning for dem, der søger en effektiv og behagelig måde at udmalke og opbevare mælk på.

Specifikationer

Pris 398,00 kr.
Varenummer SCF430/20
barcode 8720689003568
Mærke Philips Avent

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Brystpumpe startkit fra Phillips Avent - Manuel
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.