Brystpumpe i silikone m. flaske fra Haakaa - Gen. 3 (160 ml)

HAAKAA
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 359,00 kr.
  269,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

✓ Haakaa Generations 3 Brystpumpe er nu tilgængelig med medfølgende sutteflaske top! Den berømte Haakaa brystpumpe er blevet genopfundet for at hjælpe med at gøre livet lettere for travle ammende mødre.

✓ Pump direkte ned i sutteflaske
✓ 100% fødevaregodkendt silikone
✓ Kompakt størrelse, der passer ned i enhver pusletaske eller håndtaske
✓ Ingen ledninger, batterier eller avanceret samlevejledning

Beskrivelse

✓ En Enkel og Effektiv Brystpumpe med Mange Fordele

Haakaa Generation 3 brystpumpen er designet til at være enkel og effektiv, og nu kan du pumpe direkte i en aftagelig silikoneflaske, der nemt kan omdannes til en sutteflaske eller bruges til opbevaring af mælk. Denne brystpumpe og flaske er lavet af medicinsk silikone og non-toxic PP & PPSU og passer perfekt både derhjemme og på farten.

✓ Brugsvejledning og Anvendelse

Du kan bruge din Haakaa pumpe på to måder (med eller uden dit barn sutter på det modsatte bryst), og du kan justere vakuumstyrken efter dine behov ved at klemme pumpen sammen. For at bruge den som en mælkeopsamler, placerer du blot pumpen under det ene bryst og påsætter den på det modsatte bryst med et let klem. Dette vil opsamle eventuel mælk, der løber.

Forberedelse af Brystet inden Udmalkning

For at optimere din udmalkning, kan du forberede brystet ved at opvarme det med en varmepude eller et varmt håndklæde, massere det let og varme tragthovedet op ved at dyppe det i varmt vand. Derefter kan du følge instruktionerne for korrekt placering og udmalkning.

✓ Rengøring og Hygiejne

Efter hver udmalkning skal du rengøre din Haakaa brystpumpe og sterilisere den ved at koge den eller hælde kogende vand over den i 3-5 minutter. Undgå brug af rengøringsmidler, da de kan skade pumpens silikone. Selvom brystpumpen kan gå i vaskemaskinen, anbefales det ikke, da madrester kan sætte sig i silikonen og misfarve pumpen.

Specifikationer

Varenummer GBHK022-G
Pris 359,00 kr.
Mærke Haakaa
barcode 9420060202274

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Brystpumpe i silikone m. flaske fra Haakaa - Gen. 3 (160 ml)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.