Brystpumpe fra Phillips Avent - Manuel

PHILIPS AVENT
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 328,00 kr.
  246,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Den manuelle brystpumpe fra Philips Avent er et innovativt og brugervenligt produkt til ammende mødre.

Her er nogle af nøglefunktionerne baseret på din beskrivelse:

Natural Motion-teknologi: Denne teknologi er inspireret af babyens naturlige sutterytme, hvilket sikrer, at mælken løber hurtigt og effektivt.

Justerbar pumperytme og sugestyrke: Giver brugeren mulighed for at tilpasse sugestyrken og pumperytmen for større komfort og effektivitet.

Design til Komfort: Designet tillader brugeren at sidde oprejst og komfortabelt under malkningen, i modsætning til designs, der kræver en fremadbøjet stilling.

Bærbar og Brugervenlig: Denne manuelle brystpumpe er både let og kompakt, hvilket gør den ideel til brug under rejser eller uden for hjemmet.

Beskrivelse

Nem Rengøring og Opsætning: Med få dele er pumpen nem at samle, bruge og rengøre.

Tilpasser sig til Brystvorten: Silikonepuden kan tilpasse sig forskellige brystvortestørrelser, hvilket gør den egnet til næsten alle brugere.

En ideel løsning for mødre, der søger en effektiv, komfortabel og bekvem måde at udmalke mælk på, især når de er på farten eller væk fra hjemmet.

Specifikationer

Pris 328,00 kr.
Varenummer SCF430/01
barcode 8720689003483
Mærke Philips Avent

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Brystpumpe fra Phillips Avent - Manuel
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.