Brystmælkposer fra Vital Baby Nurture - Easy Pour (30x250ml)

VITAL BABY
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 88,00 kr.
  66,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Præsteriliserede modermælkposer der er klar til fra Vital Baby brystmælkopbevaringsposer til sikker opbevaring af hver dråbe udtrykt mælk. Den lækagesikre, sikre tætning sikrer, at mælken ikke går tabt, når den opbevares i køleskabet eller fryseren, og deres brede hals og den fritstående base gør hver pose let at udfylde. Fjern blot den forperforerede fane, når du er klar til at fylde posen, hæld derefter din frisk udtrykte modermælk let og lås friskheden i posen med lynlås med let brug. Genåbning af posen ved blot at skære langs den stiplede linje, og sikrer, at din værdifulde modermælk ikke hælder over forseglingslåsen, der er håndteret under påfyldning. Dette undgår mulig forurening og opretholder en høj hygiejnestandard let og ubesværet. Der er 30 x 250 ml poser i hver kasse, så du kan altid have modermælken til rådighed, når du har brug for det.

Beskrivelse

Inkluderer 30 ready-to-use poser Bred hals for let udfyldning Lækagesikker, sikker tætning Perfekt til opbevaring af mælk Lynlås låser friskheden Åbnes igen under forseglingen for tilføjet hygiejne 250 ml kapacitet

Specifikationer

Varenummer VTB-ACC03
Pris 88,00 kr.
Mærke Vital Baby
barcode 5060428198432

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Brystmælkposer fra Vital Baby Nurture - Easy Pour (30x250ml)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.