Brystmælk fryseposer fra Lansinoh (25 stk)

Udsolgt

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Lansinoh Breastmilk Storage Bags er populære og praktiske præ-steriliserede éngangsposer til opbevaring og nedfrysning af brystmælk. Med Lansinoh Milk Storage Bags nedfryses modermælken optimalt. Lansinoh frostposer er hurtige og nemme at anvende og holder modersmælk hygiejnisk og praktisk opbevaret - både stående og liggende. Lansinoh Breastmilk Storage Bags er de stærkeste fryseposer af denne type på markedet med ekstra stærke, dobbelt forseglede sidesømme, hvilket giver stor trækstyrke. Hver pose har brudsikker, tætforseglet top og patenteret dobbelt Click ‘n’ SecureTM seal der sikre mod lækage. Praktisk hældetud i toppen gør det nemt at hælde mælken på flaske. Hver pose kan indeholde op til 180 ml brystmælk og har klar indhold-indikation pr. 30 ml. Du kan skrive indhold og dato på hver pose. Opbevaring af modermælk: Køleskab: 72 timer Fryseboks i køleskab: 2 uger Fryser i kombineret køleskab / fryser: 3 måneder Fryser med konstant -20 c.: 6 måneder
Beskrivelse
Brystmælk er den vigtigste ernæring for nyfødte og indeholder alle de vitaminer, proteiner og immunforsvarsopbyggende elementer der hjælper babyer vokse og udvikle sig samt beskytte mod infektioner. Lansinoh Breastmilk Storage Bags er udviklet specifikt til nedfrysning af brystmælk men kan naturligvis også anvendes til opbevaring af modersmælk i køleskab. Breastmilk Storage Bags fra Lansinoh er produceret uden anvendelse af plasticid så ingen skadelige stoffer kommer i kontakt med brystmælken. Lavet af Low Density Polyethylene (LDPE) BPA og BPS fri
Specifikationer
SKU 212680
Pris 129,00 kr.
barcode 5060062994353
Mærke Lansinoh
Alder 0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Brystmælk fryseposer fra Lansinoh (25 stk)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.