Beholdere til mos fra Brother Max - Mixed Weaning Pots (5-pak)

BROTHER MAX
Udsolgt
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Beholder til babymad fra Brother Max som gør det enkelt selv at lave, servere og opbevare babymad og sparer dig for masser af tid og opvask. Når opbevaringsboksene er klikket sammen kan der ikke glide mos ned ad siderne. Derfor er det nemt at hælde grød eller mos direkte over i beholderen til babymad, lukke låget og sætte boksen i køleskab eller fryser. Når opbevaringsboksene er klikket sammen er der styr på babymad i fryseren. Du kan skrive indhold og dato på hver beholder med en særlig filtpen. Pakke med 5 bokse: 2 x 170ml + 3 x 40ml Når det er spisetid, klikker du bare en af beholderne af. Opbevaringsboksene kan komme direkte i mikroovn, men du kan også nemt få den frosne mad ud af beholderen ved at trykke på gummiproppen i bunden af beholderen. Tag også opbevaringsboksen til babymad med på turen, evt. en af de nedfrosne portioner, og server direkte fra beholderen. Med en beholder til babymad fra Brother Max kan det ikke blive mere enkelt at lave mad til baby på farten.
 • Beholder til babymad fra Brother Max
 • 2 opbevaringsbokse á 170 ml. + 3 x 40ml.
 • 100% fri for BPA, parabener, pthalater, parfumer o.a. skadelige stoffer
 • Sæt boksene sammen som du vil - find nemt det ønskede måltid
 • Hæld maden direkte i beholderen; maden løber ikke ned ad siden
 • Med den særlig pen kan du skrive indhold og dato på beholderen
 • Den frosne babymad klikkes nemt ud af opbevaringsboksen
 • Sæt direkte i mikroovn - 'ører' på siden beskytter når beholderen er varm
 • Tag også opbevaringsboksene med i tasken og server fra beholderen
 • Fra 0+ mdr.
 • Spar masser af opvask - går i mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine

Beskrivelse

Brother Max er en engelsk producent der er kendt for sine meget børnevenlige produkter og har ligeledes vundet flere priser for sit design samt de funktionelle finesser...... Brother Max vision er at gøre de daglige opgaver enklere og mindre tidskrævende ved at give forældre og deres små, "værktøj" der er let at bruge, høj kvalitet og veldesignede produkter, hen ad vejen ved at skabe det mest innovative baby og småbørn mærke i verden ALLE Brother Max babyprodukter er uden bisphenol-a, parabener, phthalater, parfume og andre skadelige stoffer. Brother Max er det sikre valg til din baby.....

Specifikationer

Pris 89,00 kr.
Mærke Brother Max
SKU 5060164670858
barcode 5060164670025

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Beholdere til mos fra Brother Max - Mixed Weaning Pots (5-pak)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99