★ SPAR 50 % på ALLE Vinterjakker ★
Sistema
Brug for hjælp?
- Ring 3694 9699 (hverdage kl 12-16)

Termosæt fra Reima til børn

Svaret på, hvilket tøj du skal iføre dit barn i de skiftende vejrforhold ved forår og efterår, er termotøj - mere konkret en termodragt eller et termosæt. Ved CeLaVi termotøj eller Mikk-Line termosæt kan du sende familiens yngste på udflugt til legepladsen eller naturen i al slags vejr. Her på siden finder du blandt andet termotøj str 74 til str 128 - herunder eksempelvis baby termotøj, termosæt med fleece fra Mikk-Line samt andet billigt termotøj til børn.
Filtrer
Filtrer
Nyheder
Bedste Match
Rabat %
Alfabetisk
Populære
Stigende orden
1 vare
48
48

Fordele ved termotøj

Termotøjet isolerer godt. Det kan bruges alene på tørvejrsdage eller under regntøjet, når vejret er vådt. Med termotøj er du sikker på, at barnet kan holde varmen i overgangsperioden, hvor flyverdragten er for varm, men det heller ikke er rigtig sommervarmt. Om sommeren er termotøjet praktisk om morgenen, hvor det kan være køligt og fugtigt. Er du på udkig efter termotøj tilbud? Så tag et kig på de mange termotøj tilbud her på siden.

Er termotøj vandtæt?

Nej, termotøj er ikke 100 % vandtæt. Det kan eksempelvis ikke holde stand, hvis dit barn sætter sig i en vandpyt. Med et vandsøjletryk på 4000 er Enfant termotøj dog tæt på at være helt vandtæt. Termotøjet er til gengæld så let at have på, at du kan bruge det som et isolerende lag og give barnet regntøj udover, hvis I skal ud i regnvejr. En hurtig byge eller en fugtig rutsjebane kan termotøj godt klare uden problemer. Især vores coated En Fant termotøj, Mikk-Line termotøj og Celavi termotøj er ekstra vandafvisende, så regnbygen preller af. Faktisk er Celavi termotøj tæt på at være vandtæt, da coatingen er meget vandafvisende. Gå også efter termotøj med vandtætte forstærkninger på numsen og ved knæene. Det er typisk her, barnet er mest udsat, hvis det sidder i en fugtig sandkasse eller kravler rundt i det dugvåde græs. Eksempelvis har Mikk-line termotøj og CeLaVi termotøj slidstærke og vandtætte forstærkninger. Som et alternativ til termotøj kan du benytte en fleecetrøje eller striktrøje med en regnjakke og regnbukser udover.

Hvornår skifter man til termotøj?

Termotøj er et godt valg om foråret og efteråret, når det er omkring 10-18 grader varmt. Det vil typisk være aktuelt med termotøj fra sidst i marts måned og frem til engang i maj måned. Og så igen i september og oktober måned.

Termotøj eller softshell?

Termotøj er isolerende og dermed godt til at give varme på en kølig dag. Softshell er ikke isolerende men varmer lidt, da det er vindafvisende. Termotøj er altså det bedste valg til kølige dage, hvor flyverdragten er blevet for varm. På dage med regn kan du nemt give barnet regntøj udover termotøjet. I mange børnehaver anbefaler pædagogerne termotøj. Så skal de bruge mindre tid på at tjekke, at børnene er lune og ikke går og fryser uden at det bliver opdaget.

Termotøj tilbud

Går du efter et godt termotøj tilbud, så hold øje med vores hjemmeside. Vi har ofte termotøj tilbud, hvor du kan få en rigtig god pris på blandt andet Mikk-Line termotøj, CeLaVi termotøj og En Fant termotøj til børnene. Er du hurtig, kan du endda være heldig at finde termotøj tilbud til halv pris. Så er det bare med at slå til på vores termotøj tilbud, inden vi får udsolgt på favorit termotøj i den rigtige størrelse.
To Top