ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Regnsæt

Grundet vejret kan man i Danmark bare ikke leve uden regntøj - Og ligeledes kan dit barn heller ikke ved udendørs leg og hygge. Børn elsker nemlig at lege udendørs året rundt, og her er et regnsæt ideelt. Her på siden finder du eksempelvis foret regntøj til børn og andet gummi regntøj, der sikrer dit barn i al slags vejr - Regnsæt fra skønne brands som CeLaVi, En Fant, Reima og Mikk-Line. Husk desuden, at du altid får Fri Fragt og Hurtig Levering på din ordre hos os.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-48 af 120

Side
pr. side
Stigende orden
  1. Regnsæt fra Celavi i Karrygul
    Regnsæt fra Celavi i Karrygul
    Fra 242,00 kr 299,00 kr
  2. Regnsæt fra Celavi i mørk turkis - str 110
    Regnsæt fra Celavi i mørk turkis - str 100
    Tilbudspris 242,00 kr Normalpris 299,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-48 af 120

Side
pr. side
Stigende orden

Vandtæt regntøj til børn

De fleste børn elsker at være ude i regnvejret. Men den sjove leg stopper hurtigt, hvis regntøjet ikke længere er vandtæt, og barnet bliver våd. Hos BabyGear.dk har vi et godt udvalg af regntøj, der selvfølgelig er vandtæt, så ungerne kan nyde at hoppe i vandpytter og rutsje på en våd rutsjebane.

Det kan være lidt komplekst at vælge vandtæt regntøj til børn. Det virker måske oplagt at gå efter regntøj til ungerne i PU (polyurethan), som er allermest vandtæt. Det meget vandtætte regntøj i PU kan dog have den ulempe, at det ikke er helt lige så åndbart som polyester regntøj til børn.Det betyder, at dit barn kan blive svedigt, hvis det drøner rundt i regntøjet i længere tid af gangen.

Til de mindste børn er regntøj i PU et oplagt valg, da de typisk bevæger sig mindre end de større børn. Det samme gælder, hvis I mest benytter regntøjet til gåture eller cykelture til institution eller skole. Har du et barn i udflytterbørnehave, som er meget ude i al slags vejr, så vælg også regntøj til børn med PU, da den solide vandtæthed er at foretrække, når barnet er ude en hel dag. For større børn, der er ude i regnen i frikvarteret eller på cykelturen hjem, kan regntøj uden PU være et godt valg, så barnet ikke bliver svedigt

Generelt er det en tommelfingerregel at vælge regntøj med et højt vandsøjletryk. Vandsøjletrykket siger noget om regntøjets vandtæthed og hvor meget vand, det kan modstå.

Regntøj tilbud

Kigger du efter regntøj tilbud, så er Babygear.dk et godt sted at søge. Vi har altid gode regntøj tilbud, så du ikke behøver betale fuld pris for tøj til ungerne. Se vores regntøj tilbud her på siden, eller hold øje her på hjemmesiden eller i vores nyhedsbreve og følg med, når vi har nye tilbud på regntøj til dit barn.

Regntøj til børn test

Et af vores mest populære mærker er Celavi regntøj. Og det forstår vi godt, for Celavi regntøj er blevet kåret i en regntøj test til at være test vinder blandt regntøj i PU.

Den ultimative regntøj test sker på alle de kommende regnvejrsdage. Derfor er det godt at vælge god kvalitet regntøj til børn. Med lækkert regntøj er dit barn godt rustet både i byger og heldagsregn. Og på kølige dage er der plads under regntøjet til eksempelvis et lag termotøj, som giver varmen.

Hvordan vasker jeg regntøj til børn?

Når regntøjet er beskidt har det som regel bedst af at blive tørret af med en opvredet klud. Du kan eventuelt også bruge lidt sæbe.

Vandtæt regntøj til børn med PU skal du helst undgå at vaske i vaskemaskinen, for hver vask slider PU-coatingen af, så regntøjet med tiden bliver mindre vandtæt. PU-laget bliver ikke vandtæt med imprægnering, så vores råd er, at du så vidt muligt undlader at vaske PU regntøj til børn. Så holder det sig super vandtæt i lang tid.

Regntøj til børn i polyester uden PU kan du til gengæld roligt give en tur i vaskemaskinen men brug vaskemiddel uden enzymer, så du ikke slider på coatingen. Vaskemiddel uden enzymer er det samme som det, du skal bruge til at vaske hovedpuder og dyner, så det er godt at have sammen med det almindelige vaskemiddel.

Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.