Dunvest fra Reima - Cylinder - Sort

Lagervare - afsendes i dag kl 16
Fra 359,00 kr Normalpris 598,00 kr
Cool sort dunvest fra Reima® med lun og lækker dunisolering. Blød, slidstærk og vindtæt 'Cylinder' dunvest fra Reima, som samtidig er åndbar og lun og varm. Cylinder dunvesten fra Reima har flotte skrå syninger, som holder dunene på plads. En dunvest er super anvendelig udenfor til de lidt køligere dage med en fleece eller thermojakke under eller bare over trøjen. Brug også en dunvest indenfor, når det er koldt uden for. Dun vesten varmer lige præcis, hvor der er mest brug for det - og så ser det bare super cool og sødt ud. Skøn lun vest med skøn dunisolering der gør at den varm og dejlig at have på. vest med smarte skrå syninger der holder dunene på plads. Lukket med god solid lynlås der har knaplukning ud over og har 2 lommer med lynlås.
  • Dunvest fra Reima - Cylinder - Sort
  • Dunvest der er vindtæt og dejlig blød og varm- foret med dun
  • Cylinder dynvest fra Reima med stærke YKK lynlåse
  • Usædvanlig lækker og blød dunvest, som næsten intet vejer
  • Reima dunvesten har 2 lynlåslommer og indvendige lommer, som holder dunene på plads
  • Reima dunvest med masser af refleksdetaljer som giver god synlighed
  • Reima Cylinder dun vesten kan vaskes i maskine og tørretumbles

Samme mærke

Flyverdragt fra Reima, Oulu i Black
Uld elefanthue fra Reima - Starrie - Navy
Uldhue m. windbreaker fra Reima - Varpunen - Grå
Flyverdragt fra ReimaTec - Gotland - Beetroot
Vinterjakke fra Reima - Nappaa Dark grey
Flyverdragt fra Reima - Gotland Black
Vinterjakke fra Reima - Naapuri Navy
Flyverdragt fra Reima Tec (bluesign®) - TUUMA - Plum
Softshell overtræksbukser fra Reima - Kuori - Fuchsia
Regn vanter fra Reima - Kura - Gul
Vinterjakke fra Reima, Roxana i Raspberry pink
Fleece jakke / Windbreaker fra Reima® - Kortteli - Pink
Reimas overtøj er et af de bedste og mest funktionelle mærker på markedet. Overtøjet er meget let og produceret i et materiale der har en super lækker og blød overflade. Størrelsesguide: Se måleskema under billederne. Reima® -modeller er dimensioneret efter børnenes størrelse (størrelse 104 = 104 cm) med plads til at vokse i én sæson! Det betyder, at modeller, der købes om efteråret bør passe fint vinteren igennem. En flyverdragt passer perfekt, når der stadig er luft i ryggen, når barnet sidder på hug. Ærmerne har en passende længde, når håndleddet ikke blottes, når barnet løfter hænderne i vejret. Barnets kropsbygning er en afgørende faktor, når man skal vælge en størrelse med plads til at vokse. Børn føler sig tilpas og sikre i tøj, der har den rigtige størrelse. Tætsiddende kan virke hæmmende, når børn leger og klatrer. Det kan også være vanskeligt at bevæge sig i tøj, der er for langt og sidder løst, og børnene kan risikere at hænge fast.Overtøj skal sidde tilpas løst, så der er plads til et passende antal mellemlag og luft til isolering. Tøj, der sidder for tæt til kroppen, giver ikke god varme. Pleje: Følg den angivne vasketemperatur. Vaskes separat på vrangen. Luk lynlåse og velcrobånd. Anvend vaskemiddel uden blegemiddel. Anvend ikke skyllemiddel. Kan tørres i tørretumbler eller tørreskab (maks. 40 °C). Tages ud af maskinen, når programmet er færdigt for at undgå farveforandringer.
Specifikationer
SKU521156A-999-
MærkeReima
VaskeanvisningVaskes separat på vrangen. Luk lynlåse og velcrobånd. Anvend vaskemiddel uden blegemiddel. Anvend ikke skyllemiddel. Kan tørres i tørretumbler eller tørreskab (maks. 40 °C). Tages ud af maskinen, når programmet er færdigt for at undgå farveforandringer.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dunvest fra Reima - Cylinder - Sort
Din bedømmelse